Oj kiepski LajboCK, kiepski... chyba, że macie rangę "LajboCK przejazdem"
LajboCKowy PaździernikFest 2006
Collapse
X
-
Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
-
-
Moje "przejazdem" trwa już ok 2,5 roku więc jak się domyślasz - com nawiózł (Brackie u nas tylko warzą - no i Portera Żywieckiego teraz) to już wypite dawno...
Teraz powolutku już się wyprowadzam niestety - ale będę ex- sąsiadów i znajomych odwiedzać więc będę mógł przywozić - bo z tego co dotkliwie na sobie odczułem z Brackim w Krakowie tragedia...Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smrtancoś sie vBulletin z moim FF nie lubi chyba - wiesza sie przy publikowaniu postów niemiłosiernie... i potrafi zduplikować posta...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
zauważyłem niestety - włączam IE momentami przez toPiweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smrtanzauważyłem niestety - włączam IE momentami przez to- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dziś bahtol przywiózł do mnie gaz pożyczony z knajpy jego rodzicielki. Jutro zamontuję go do naszej beczki Parufora celem wypróbowania. Zdrowie Pani Bahtolowej Wygląda na to, że LajboCKi napiją się w sobotę własnego lanego piwa.Last edited by Shlangbaum; 2006-10-18, 21:59.
Comment
-
-
Ja mogę już potwierdzić na 99% udział - proszę więc jakieś info/namiary na priva lub tutajPiweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
-
Problemy są po to żeby je rozwiązywaćPiweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
Comment