Dobrze się piwkowało u Publiusa przy beczułce parufora... tak dobrze, że koło 22.00 zorientowaliśmy się, że jakby zaczynało brakować piwa, więc udaliśmy się do Espresso na Smoczą. Już w czteroosobowym składzie wypiliśmy po jednej kolejce i do domciu. A... w Espresso spotkaliśmy Strzelczyka... przy piwku rzecz jasna.
LajboCKowy PaździernikFest 2006
Collapse
X
-
U mnie najazd rodzinny, o którym pisałem Schlangbaumowi skończył się przed 20-tą i pozostała mi tylko cieknąca ślinka po wzmiankowanym wyżej Paruforze...
A jakoże, sprawę zamiany mieszkania mam coraz bardziej dograną niebawem w Krakowie będę już tylko bywać przejazdem i z wizytą u znajomych, których tu zostawiam...
Póki jeszcze jestem "Krakusem" chętnie spotkałbym się z chętnymi forumowiczami (np. w jakiejś dobrej knajpce, Espresso chociażby).
Ponieważ mam teraz "permanentny urlop"- termin i godzina do ustawienia w taki sposób aby wszystkim pasowało (mnie będzie pasować raczej każdy termin)
pozdrawiam
P.S. Jak się zbierze jakaś "ekipa wstępna" założymy odpowiedni topicPiweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
-
Ja do domu dotarłem o 24. Parufor nie był może cudem do degustacji, ale okazał się świetnym piwem biesiadnym. No i tak jak prezes pisał zabrakło go nam i musieliśmy zmienić lokal na taki gdzie było piwo.
Wielkie dzięki dla Publiusa za gościnę , a dla LjboCKów, którzy warzyli parufora za piwo .To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes[...] A... w Espresso spotkaliśmy Strzelczyka... przy piwku rzecz jasna.
NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
Comment