Mnie odpowiada , he, he bo nie jadę do Tychów )
LajboCKowy PaździernikFest 2006
Collapse
X
-
Prosiłbym o szybkie dopisanie się do listy. Jest pewna opcja w samym centrum na wieczór 21 X ale ograniczona do 7 osób. Więc jak będzie więcej to muszę szukać dalej.
Na razie wpisali się:
1. Publius
2. Shlangbaum
3. Cez
4. Antałek
5. Titus (nie wyraził akcesu ale go automatycznie z wiadomych względów wpisuję )
6. e-prezes
7. ?
Proszę o męską decyzję Panowie
Comment
-
-
Ja też. O ile oczywiście coś mnie nie dopadnie. Poprzedni tydzień chorowałem, a teraz od Poniedziałku jak mnie zapalenie dziąsła chwyciło to czasami zapominam jak się nazywam .
Jak wyzdrowieję to sam postaram się pewne opcje sprawdzić.
Ta agencja z wersją sypialną nie byłaby takim złym pomysłemTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
No to wskakujesz na moje miejsce MarcinKa, bo mnie nie będzie na pewno
Rozchorowałem się dość poważnie i nie mogę pić WOGÓLE alkoholu przez najbliższe 6 tygodni dopóki biorę leki. Pomogę jednak wszystko zorganizować a piwo sobie zabutelkuję z beczki w dzień kiedy ją wam zawiozę z nalewakiem tak samo jak Berdo chciał dla siebie.
szczegóły lokalowe jeszcze podam
Comment
-
-
Skoro już doszliśmy do konsensusu w paru kwestiach nie wyobrażam sobie, że mogłoby co poniektórych zabraknąć. Nie ważne, czy na 99 czy 50 % ale proszę o deklarację udziału... tudzież chęci udziału. My z giełdy wrócimy zmęczeni więc świeża krew by się sprzydała...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bahtolJa bardzo chętnie ale ostatnio jestem bardzo, ale to bardzo ograniczony czasowo, więc jeśli coś badrzo, ale to bardzo się wyklaruje co do terminu itp. to proszę E-Prezesa o info na GG.
Pytanie ze względu na chęć poznania potencjalnej liczby osób.
Comment
-
-
Jeśli tylko nic nie stanie mi na przeszkodzie (małe dziecko potrafi niemiłosiernie czasem skomplikować żywot) to także postaram się zameldować na krakowskim spotkaniuPiweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
-
coś sie vBulletin z moim FF nie lubi chyba - wiesza sie przy publikowaniu postów niemiłosiernie... i potrafi zduplikować posta...Last edited by smrtan; 2006-10-16, 21:00.Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
Comment