No dobra, to o 14:00 w Lamusie - postaram się nie paść ze zmęczenia na jakiejś ławce o 13:55. No ale przynajmniej zdążę zjeść dłuuugi obiad w Jacku i Agatce. Do zobaczenia w niedzielę.
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Na godzinę 18.30 dzisiaj planuję z Cześkiem i jego małżonką zbadanie co słychać w Academusie. Szczególnie ciekawi mnie beczkowe Leffe. Jeżeli ktoś ma ochotę to wiadomo co ma robić
Czy ktoś przybędzie na dobre pivko w najbliższą niedzielę do Ceskeho Raju?
Kilka osób ze stolycy ucieka, by w drodze powrotnej z harrachovskich slavnosti zatrzymać się we Wrocławiu.
Planujemy być kole 21 - do ok. 23:30
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Sam chyba nie dam rady, ale na zachętę mogę powiedzieć, że odwiedziłem wczoraj oba lokale i w Stacja Pubie poza tym co zawsze jest Jezek niefiltrowany, a u Augusta miel lada moment podpiąć Cara.
W sumie to ja mogę na piwko wyskoczyć w niedzielę Start gdzieś tak pomiędzy 16 a 17.
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich. Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Ja będę nawet wcześniej, wolnego czasu mam ostatnio w nadmiarze
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich. Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
Comment