No dobra, to o 14:00 w Lamusie - postaram się nie paść ze zmęczenia na jakiejś ławce o 13:55. No ale przynajmniej zdążę zjeść dłuuugi obiad w Jacku i Agatce. Do zobaczenia w niedzielę.
Wrocław, Niedziela
Collapse
X
-
Czy ktoś przybędzie na dobre pivko w najbliższą niedzielę do Ceskeho Raju?
Kilka osób ze stolycy ucieka, by w drodze powrotnej z harrachovskich slavnosti zatrzymać się we Wrocławiu.
Planujemy być kole 21 - do ok. 23:30
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
2 marca to sobota W niedzielę to do odnowionego Czeskiego raju wpadaj, będę mieszać w garach znowu.
Comment
-
-
Ajajaj , to jednak sobota a nie niedziela..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Sam chyba nie dam rady, ale na zachętę mogę powiedzieć, że odwiedziłem wczoraj oba lokale i w Stacja Pubie poza tym co zawsze jest Jezek niefiltrowany, a u Augusta miel lada moment podpiąć Cara."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
Comment