Cena domeny: 300 PLN. Możliwość dzierżawy za 20 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
- jakby kto spragniony ze znajomych miał ochotę to
No popatrz, a my dziś idziemy na wędzone marcowe do Bierhalle, więc wiem, gdzie następnie się udamy Ale będziemy grubo po 15...
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich. Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Cena domeny: 300 PLN. Możliwość dzierżawy za 20 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
Byłem- widziałem - słuchałem.
Bardzo fajna impreza. Fajnie poprowadzone - w warzeniu jestem laikiem a pomimo dość dużej szczegółowości zrozumiałem bez trudu.
Dziś (a właściwie to już wczoraj) powstał pomysł, żeby się spotkać jeszcze przed świętami. Padło na 07.12. Dla mnie to jedyny wolny weekend w tym roku, inni mają z kolei zajęty piątek i sobotę, więc pozostaje tylko niedziela. Wstępna lokalizacja - Lamus. Co Wy na to?
Tu chyba nikt już nie zagląda...
Ja niestety w niedzielę mam nockę, więc odpadam. Za to w piątek i sobotę jest impreza w Beer o'clock. Marusia będzie na pewno, ja się pewnie też w jeden wieczór pojawię.
Szkoda, no cóż, będzie kameralnie.
Co do wcześniejszych dni, to szykuje mi się spotkanie ze znajomymi spoza b.bizu, tylko jeszcze nie wiem dokładnie, czy w piątek, czy w sobotę, więc nie mogę nic zaplanować.
Comment