Hello,hello czy Ktoś miałby ochotkę spotkać się około 17-19 w knajpeczce u Francuza przy ulicy Wojciecha,przy lanym Czarnkowie...?Prawdopodobnie będą przy okazji świeżutkie ślimaki do skosztowania
Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2006-09-26, 20:43.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Hello,hello czy Ktoś miałby ochotkę spotkać się około 17-19 w knajpeczce u Francuza przy ulicy Wojciecha,przy lanym Czarnkowie...?Prawdopodobnie będą przy okazji świeżutkie ślimaki do skosztowania
28 czerwca...hmmm..., ale którego roku 2028 czy 2043??
28 czerwca...hmmm..., ale którego roku 2028 czy 2043??
No tak cymbał i ślepy w karty nie gra . Czujność godna Jenerała
Tak się zamotałem,że pokręciłem jak młody.Podaje prawidłową datę 28.09.06 Szczecin Polska...
...Jakiś taki dzisiaj jestem
Miejsce Mikołajek Winestone Szczecin
- Mikołajkowa Degustacja Piwa z Browarem Gryfus;
- Pasjonaci ze szczecińskiego Browaru Gryfus opowiedzą o różnorodności stylów piwa, tajnikach procesu warzenia oraz bogactwie piwnej kultury;
- Możliwość zgłębienia tajników piwowarstwa....
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Spotkanie z Krzysztofem Żurawskim pivaria książki "Piwo w Szczecinie do roku 1945" odbędzie się w 9.11. (czwartek) w Książnicy Pomorskiej w Szczecinie, ul. Podgórna 15/16 o godz. 17.
Szczecin Beer Fest to impreza dla wszystkich, zarówno dla osób z podstawową wiedzą o piwie, jak i pasjonatów, domowych piwowarów i profesjonalistów. Beer Fest to przede wszystkim degustacje i poszerzanie piwnych horyzontów, ale również świetna okazja do spotkań, wymiany doświadczeń i nauki....
Comment