Piwo zwie się "Szarik, na Germańca". Marusiu ja nie jestem wybredny ja po prostu mam "francuskie podniebienie"
Pomorskie Koło Sensoryczne - spotkanie II, Gdańsk, 14.X.
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPiwo zwie się "Szarik, na Germańca". Marusiu ja nie jestem wybredny ja po prostu mam "francuskie podniebienie"Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireCzyżbyś się właśnie przyznał, że wolisz wino?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPiwo zwie się "Szarik, na Germańca"
Comment
-
-
normalnie przychodzę CIachCiach Ciach (tu pozdrow dla Rata) piwo Pepesza rewelka
P.S. gadałem dzisiaj z mario123 - normalnie nic nie uważył oj szkoda (wiem coś o tym)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektornormalnie przychodzę CIachCiach Ciach (tu pozdrow dla Rata) piwo Pepesza rewelka
P.S. gadałem dzisiaj z mario123 - normalnie nic nie uważył oj szkoda (wiem coś o tym)
Otworzę je bezpośrednio przed wyjściem na spotkanie i jeśli okaże się wypijalne, to przyniosę.
Comment
-
-
Cała biesiada rozpocznie się około godziny 18,00 a będzie trwała do...
Comment
-
-
To ile osób ma być, bo nie wiem ile butelek wrzucić do chłodzenia?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaTo ile osób ma być, bo nie wiem ile butelek wrzucić do chłodzenia?
Tego do końca nikt nie wie . Ale wg. mnie śmiało możesz przygotować porcje piw dla min. 10 osób.
Comment
-
Comment