Pomorskie Koło Sensoryczne - spotkanie II, Gdańsk, 14.X.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5618

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
    W ogóle to niepotrzebnie się odezwałam, bo co chwila ktoś się przyczepia
    Przyznaj się postów sobie nabic chciałaś
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Marusia
      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
      🍼🍼
      • 2001.02
      • 20221

No dobra, przyznaję się
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• piwochłon
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2003.04
        • 71

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
        Nie napisałam, że jest niedobre, tylko, że jest to zwykły jaśniaczek. Mi bardzo smakuje, zresztą - nie tylko mi. Natomiast w zderzeniu z piwami mniej "zwykłymi" mógł po prostu wypaść tak sobie. W ogóle to niepotrzebnie się odezwałam, bo co chwila ktoś się przyczepia
        Moja teoria jest taka, że w miarę spożywania, sensory tracą wrażliwość na subtelne smaki, stąd uznanie znalazły piwa mocno treściwe, a smaczne skądinąd gatunki lekkie mogły nie zostać w pełni docenione
        Piwochłon

Comment

• huanghua
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.10
          • 1910

Kurna!
          Kiedy następny meeting?!
          W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)

Comment

• banaszek
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2005.02
            • 617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedzi
            Kurna!
            Kiedy następny meeting?!
            Dam pretekst. Podajcie Huanghuo dowolny termin a meeting (pol. - spotkanie) się zrobi. A co? Myślicie, że my, w Warszawie motywować nie potrafimy???

Comment

• huanghua
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2005.10
              • 1910

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedzi
              Dam pretekst. Podajcie Huanghuo dowolny termin a meeting (pol. - spotkanie) się zrobi. A co? Myślicie, że my, w Warszawie motywować nie potrafimy???
              Kolego Koguciku, Ciebie z brakiem motywacji nawet nie śmiem łączyć. Może jak zawitasz w tym sierpniu to jakiś sensoring zrobimy...hmmm?

Comment

• banaszek
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2005.02
                • 617

Kolego Koguciku, Ciebie z brakiem motywacji nawet nie śmiem łączyć. Może jak zawitasz w tym sierpniu to jakiś sensoring zrobimy...hmmm?
                A wcześniej się da? Jakoś jakesiś sobotnio-niedzielny wypad do lipcowego Pomorza planująwszy.

Comment

• huanghua
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2005.10
                  • 1910

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedzi
                  A wcześniej się da? Jakoś jakesiś sobotnio-niedzielny wypad do lipcowego Pomorza planująwszy.
                  ...się da, się da. Jasne że się da. Tylko pamiętaj o swoich próbkach

Comment

• Bombadil13
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2005.05
                    • 2479

A Wy co tak bez kol. przewodniczacego PKS planujecie, co?
                    To, że nie lubi piw domowych nie znaczy, że nie jest przewodniczącym, a prawa do nazwy "PKS" jemu sie należą i zgodę trza pytać
                    Poszukuję

Comment

• huanghua
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2005.10
                      • 1910

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi
                      A Wy co tak bez kol. przewodniczacego PKS planujecie, co?
                      To, że nie lubi piw domowych nie znaczy, że nie jest przewodniczącym, a prawa do nazwy "PKS" jemu sie należą i zgodę trza pytać
                      Toć temat nie jest nigdzie ukryty a i terminu nikt nie proponuje. To pozostawiamy przewodniczącemu i czekamy na odzew.
                      Przy okazji zachęcam Piwochłona do otwartej deklaracji hojnego wsparcia swoimi wyrobami, co by zatuszować "tę" małą wpadkę z Żywcem

Comment

• Bombadil13
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2005.05
                        • 2479

Toć temat nie jest nigdzie ukryty a i terminu nikt nie proponuje. To pozostawiamy przewodniczącemu i czekamy na odzew.
                        A to przepraszam

Przy okazji zachęcam Piwochłona do otwartej deklaracji hojnego wsparcia swoimi wyrobami, co by zatuszować "tę" małą wpadkę z Żywcem
                        Słusznie prawisz, bardzo słusznie
                        Poszukuję

Comment

• piwochłon
                          Kapral Kuflowy Chlupacz
                          • 2003.04
                          • 71

Z entuzjazmem zgłaszam gotowość wsparcia zebrania moimi wyrobami w znacznej ilości O ile zebranie nie odbędzie się między 20 lipca a 10 sierpnia, bo wtedy będę wyjechany
                          Piwochłon

Comment

• huanghua
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2005.10
                            • 1910

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwochłon Wyświetlenie odpowiedzi
                            Z entuzjazmem zgłaszam gotowość wsparcia zebrania moimi wyrobami w znacznej ilości O ile zebranie nie odbędzie się między 20 lipca a 10 sierpnia, bo wtedy będę wyjechany
                            Zawsze można do mnie na przechowanie wstawić (+20% na współczynnik parowania )

Comment

• Bombadil13
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2005.05
                              • 2479

Zawsze można do mnie na przechowanie wstawić (+20% na współczynnik parowania )
                              Ja także mam dużą lodówkę ino u mnie współczynnik parowania nieco większy
                              Poszukuję

Comment

• skandal
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2002.05
                                • 1439

Koncepcja słuszna, też wspomoge skrzynką.

Comment

Przetwarzanie...
                                X