Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Pomorskie Koło Sensoryczne - spotkanie II, Gdańsk, 14.X.
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNie napisałam, że jest niedobre, tylko, że jest to zwykły jaśniaczek. Mi bardzo smakuje, zresztą - nie tylko mi. Natomiast w zderzeniu z piwami mniej "zwykłymi" mógł po prostu wypaść tak sobie. W ogóle to niepotrzebnie się odezwałam, bo co chwila ktoś się przyczepiaPiwochłon
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziKurna!
Kiedy następny meeting?!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziDam pretekst. Podajcie Huanghuo dowolny termin a meeting (pol. - spotkanie) się zrobi. A co? Myślicie, że my, w Warszawie motywować nie potrafimy???W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziKolego Koguciku, Ciebie z brakiem motywacji nawet nie śmiem łączyć. Może jak zawitasz w tym sierpniu to jakiś sensoring zrobimy...hmmm?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziA wcześniej się da? Jakoś jakesiś sobotnio-niedzielny wypad do lipcowego Pomorza planująwszy.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziA Wy co tak bez kol. przewodniczacego PKS planujecie, co?
To, że nie lubi piw domowych nie znaczy, że nie jest przewodniczącym, a prawa do nazwy "PKS" jemu sie należą i zgodę trza pytać
Przy okazji zachęcam Piwochłona do otwartej deklaracji hojnego wsparcia swoimi wyrobami, co by zatuszować "tę" małą wpadkę z ŻywcemW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziToć temat nie jest nigdzie ukryty a i terminu nikt nie proponuje. To pozostawiamy przewodniczącemu i czekamy na odzew.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziPrzy okazji zachęcam Piwochłona do otwartej deklaracji hojnego wsparcia swoimi wyrobami, co by zatuszować "tę" małą wpadkę z ŻywcemPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziPrzy okazji zachęcam Piwochłona do otwartej deklaracji hojnego wsparcia swoimi wyrobami, co by zatuszować "tę" małą wpadkę z Żywcem
Piwochłon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwochłon Wyświetlenie odpowiedziZ entuzjazmem zgłaszam gotowość wsparcia zebrania moimi wyrobami w znacznej ilości O ile zebranie nie odbędzie się między 20 lipca a 10 sierpnia, bo wtedy będę wyjechany
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziZawsze można do mnie na przechowanie wstawić (+20% na współczynnik parowania )Poszukuję
Comment
-
Comment