Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal
Wyświetlenie odpowiedzi
Pomorskie Koło Sensoryczne - spotkanie II, Gdańsk, 14.X.
Collapse
X
-
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziTeraz czekajmy na propozycję miejsca i czasuPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziPoczekajmy aż Banaszek określi termin swego przyjazduW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziPrzyjedzie jak mu każemy
Comment
-
-
Rzucajmy terminy.
Mi pasuje 6-7.07; 13-14.07 (można będzie wtedy połączyć festyn z oblewaniem mej nowej chaty).
Po 13-14.07 na długo nie ma PiwochłonaW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedzi(...) Jutro odpada niestety
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziCiekawe dlaczego?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedzi(...) po wyjściu z pracy przechodzę na tryb tradycyjnyLast edited by huanghua; 2007-06-29, 13:48.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedzi13-14.07 (można będzie wtedy połączyć festyn z oblewaniem mej nowej chaty).
6-7.07 PKS
13-14.07 Parapetówa u SzymonaPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi(...)
13-14.07 Parapetówa u Szymona
Będę o Tobie Bombadil pamiętał robiąc właściwą imprezęW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment