Przecież nikt Ci nie zabrania. Chciałem wyjaśnić nieporozumienie by czytający wątek wiedzieli, że nie mam Cię za ochleja i tyle.
LajboCKi na Giełdzie w Tychach 2006
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelPewnie. Ja tam mam E-prezesa za erotomana.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelTen nasz zwierzęcy instynkt...
A myślisz, że ujdziemy ze skalpami na miejscach?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelOch... . Obwieszczam niniejszym, że Kocicę też mam za erotomana.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeschyba wstałem lewą nogą, bo nie kumam co piszecie.
Oszust . A już tam pewnie robi zakusy na nasze skalpy, albo, co gorsza...miejsca. .
PS...to ja Ci piwo przesyłam na grzbiecie Shlangbauma( w plecaku ciasnym), a Ty nawet nie kwapiłeś się onego piwa odebrać i biedny Marcin musiał wszystko wypić sam...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelPS...to ja Ci piwo przesyłam na grzbiecie Shlangbauma( w plecaku ciasnym), a Ty nawet nie kwapiłeś się onego piwa odebrać i biedny Marcin musiał wszystko wypić sam...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Spiżowe weź sobie z " tyskiego parku " - tańsze i lepsze.Last edited by Shlangbaum; 2006-10-02, 21:38.
Comment
-
Comment