No to wydaje mi się, że miejsce piątkowego spotkania zostało ustalone
- Bierhale.
Godzinę musi podać Marusia, gdyż nie wiadomo jak u Niej z piątkowym czasem
Ja piątkowo jestem prawdopodobnie wolna i swawolna albo cały dzień, albo od wczesnych godzin popołudniowych
Jutro wczesnie rano wyjeżdżam, ale laptok z internetką jedzie ze mną, zatem będziem się domawiać na bieżąco
Najprawdopodobniej będę przebywała w naszej, przepięknej oczywiście, stolycy.
UWAGA! Nocleg mam
Ale jakieś moczymordy na piwo mogłyby się wybrać Proponuję piątek wieczór i/lub sobotę o dowolnej porze - powrót do Wrocka samochodem w sobotę po 22.00, powozi Slavoy
Piszcie, jak komu pasuje, jestem chętna na oba dni, aczkolwiek niekoniecznie całe dwa dzionki będe siedzieć w przybytkach z piwem niebosko drogim....
Myślę, że Bierhalle jest dobrą propozycją zwłaszcza że obowiązują ceny poniedziałkowe...
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki. www.twojmalybrowar.pl
eeeeyyyymmmmmaaaaabeeee.... obawiam się, że bez przypomnienia nie da rady, a macie czas do 5.30 rano, bo o tejże gadzinie wyruszam (ale wcześniej oczywiście na forum zajrzę
A to nie chodzi przypadkiem o ksiunszkę ze sprawdzonymi przepisami na piwo?
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof
Czekam na info co do godziny i ilości osób.
A nie można pójśc sobie do Bierhalle na luzie bez rezerwacji i deklaracji ile osób będzie ? Komu teraz się będzie chciało dzwonić po wszystkich co się tu wpisali, kto będzie, a kto nie, deklarować od której i na ile osób robić rezerwację. Ja do tego ręki nie przyłożę, wolę zmienić lokal niż się bawić w taką "biurokrację".
A nie można pójśc sobie do Bierhalle na luzie bez rezerwacji i deklaracji ile osób będzie ? Komu teraz się będzie chciało dzwonić po wszystkich co się tu wpisali, kto będzie, a kto nie, deklarować od której i na ile osób robić rezerwację. Ja do tego ręki nie przyłożę, wolę zmienić lokal niż się bawić w taką "biurokrację".
A chciałem ułatwić sprawę....
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki. www.twojmalybrowar.pl
Comment