Krzysiu - dzięki! ułatwiasz! na mój gust zarezerwuj dla tych, co się tu wpisali, że będą napewno!
Marusia w Warszawie, 5-7.10.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PieciaKrzysiu - dzięki! ułatwiasz! na mój gust zarezerwuj dla tych, co się tu wpisali, że będą napewno!Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Super, dzięki za rezerwuację
Trudno mi powiedzieć, o której przybędę wraz ze Slavoyem, na pewno nie później niż o 18.00, a być może wcześniej
Do zobaczenia!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaSuper, dzięki za rezerwuację
Trudno mi powiedzieć, o której przybędę wraz ze Slavoyem, na pewno nie później niż o 18.00, a być może wcześniej
Do zobaczenia!Last edited by Krzysztof; 2006-10-06, 09:00.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
-
Tym razem mi się nie uda przybyć z Adelą, gdyż mieliśmy troszkę spraw do załatwienia. Ale skoro za tydzień Marusia też do naszego pięknego miasta zawita, to czemu nieLast edited by Maidenowiec; 2006-10-06, 16:27.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Ale za tydzień to Marusia raczej w piątek wraca do Wrocka, żeby na tamtejsze spotkanie zdążyć
Dziękuję wszystkim za wczorajszą fajną nasiadówkę, piwko było barrrrdzo dobre, pszeniczka, pilsik i łamane pół na pół dunkel z pszenicą - pycha!
No i fajnie było znowu parę nudnych twarzy zobaczyć A Iron jaki wystrojony był, to chyba z powodu tego, że niedługo zostanie ojcemComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaAle za tydzień to Marusia raczej w piątek wraca do Wrocka, żeby na tamtejsze spotkanie zdążyć
Dziękuję wszystkim za wczorajszą fajną nasiadówkę, piwko było barrrrdzo dobre, pszeniczka, pilsik i łamane pół na pół dunkel z pszenicą - pycha!
No i fajnie było znowu parę nudnych twarzy zobaczyć A Iron jaki wystrojony był, to chyba z powodu tego, że niedługo zostanie ojcemJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
-
Z przewlekłej nudy raz się ożywiłem. Bardzo spodobał mi się "drink" piwny, wspomniany powyżej mieszaniec dunkela i pszenicznego. Jako ostatni, z Żą, przerwaliśmy to nudne spotkanie jak zauważyliśmy , że obsługa zaczyna stawiać krzesła na stole do góry nogami. Było to oczywiście dnia następnego w stosunku do daty rozpoczęcia tej nudnej biesiadyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesJako ostatni, z Żą, przerwaliśmy to nudne spotkanie jak zauważyliśmy , że obsługa zaczyna stawiać krzesła na stole do góry nogami. Było to oczywiście dnia następnego w stosunku do daty rozpoczęcia tej nudnej biesiady
A ja z Arkiem w sumie też mogliśmy jeszcze chwilę zostać, bo Slavoy, złośliwiec jeden, podał nam godzine odjazdu PRZEDOSTATNIEJ wukadki, a nie ostatniej.
Ale w sumie chyba i tak już byłam wystarczająco zmęczona, bo w podróży usnęłam i gdyby nie Ark, to pewnie pojechałabym do samego Grodziska
P.S. A "drinka" takiego trenowaliśmy we Wrocku - pół na pół pszeniczne Primatora i polotmave primatora. Od kiedy polotmavego nie ma, to czasem miksuję pszeniczne z ciemnym, ale to już nie to samo - pszeniczki czuć za mało.Comment
-
Nie mogłem niestety przybyć ponieważ od pon. do piątku wieczór byłem na szkoleniu wyjazdowym. W sobotę musiałem trochę pobyć z rodziną.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
Comment