Witam. Ostatni raz w tym roku odwiedzam Polske. Mam nadzieje, ze bedzie okazja spotkac sie z Sekcja Trojmieska.
Makaron w Trojmiescie 31.10-07.11
Collapse
X
-
Co prawda za szybko na konkretne deklaracje spotkaniowe. Ale już dziś możemy się wstępnie umówić na 4 listopada (sobota) np. w Gdyni na Kormoranku -
Chyba trzeba będzie pomyśleć o jakimś innym lokalu. Co prawda w Kaperze nadal polewają smacznego Irisha ale w soboty są tam tłumy młodoletnich którzy schodzą się na dyskotekę.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pepeszSzkoda, że tylko z kolegą Marcinem
Nierozumiem Przeciez widzimy się większym gronie. A co do miejsca to 5 dni temu wspominałem, że Kaper z wiadomych względów niestety odpada.Comment
-
Coś mi się wydaje że te tłumy małoletnich to raczej teraz nie przyjdą bo pizdzi tam troche, poza tym dziwne to miejsce jak na dyskoteke . Niezdąrzyli zrobić ocieplenia, jeszcze im sporo zostało. Ale piwa można się napić. Ja się nie zjawie. Pzdr dla Makarona!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalCoś mi się wydaje że te tłumy małoletnich to raczej teraz nie przyjdą bo pizdzi tam troche, poza tym dziwne to miejsce jak na dyskoteke . Niezdąrzyli zrobić ocieplenia, jeszcze im sporo zostało. Ale piwa można się napić. Ja się nie zjawie. Pzdr dla Makarona!Comment
Comment