Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Sylwester 2006 - jakieś forumowe spotkania?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezespląsać można cały rok! po jakiego grzyba jeszcze w Sylwestra?
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaA Częstochowa? Miejsce z dużą, ale bez przesady salą balową?
P.S. Slavoy coś mi mówił, że Ark kłamał z tą stodołą, ponoć jest jeszcze co palić, to tak w razie czego piszę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaP.S. Slavoy coś mi mówił, że Ark kłamał z tą stodołą, ponoć jest jeszcze co palić, to tak w razie czego piszę[/SIZE]MM961
4:-)
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesw temacie sylwestrowego spotkania forumowego w medalikowie... rozumiem, że tym samym przypieczętowno odbycie się następnego zlotu w okolicach czarnkowa, niezależnie od wyników ankiety?
Mógłbyś jaśniej?
Comment
-
-
nie ukrywasz, że jesteś za zlotem w ok. Czarnkowa... jesteś osobą wpływową i twoje zdanie może przeważyć szalę. zorganizowanie spotkania mającego charakter wybitnie rozrywkowego (a takim jest też zlot) z udziałem większej grupy forumowiczów w bliskich koordynatach czasowych i prestrzennych jednej z opcji przyszłorocznego zlotu sprawi (może sprawić, w moim mniemaniu), że atrakcyjność tej lokalizacji spadnie. czy można jaśniej??Last edited by e-prezes; 2006-11-04, 23:29.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesw temacie sylwestrowego spotkania forumowego w medalikowie... rozumiem, że tym samym przypieczętowno odbycie się następnego zlotu w okolicach czarnkowa, niezależnie od wyników ankiety?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Przepraszam, ale to jest temat o Sylwestrze, nie o Zlocie, stąd moje pytanie, o co właściwie Ci chodzi?
Jeśli chodzi o Sylwestra - Zbysia rzucił konkretną propozycję jako jedyny, stąd powstał osobny temat.
Comment
-
Comment