Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Sylwester 2006 - jakieś forumowe spotkania?
Collapse
X
-
-
-
E-P - nie marudź, masz sporą imprezę pod samym nosem dwa miesiące później- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesto chce Was na niej widzieć!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
No i jak, proszę szanownych Państwa, Sylwek w Częstochowie padł, a ekipa już była się fajna zebrała - trzeba coś z tym zrobić! Nikt więcej nie ma chaty 140 metrowej, byłoby najwygodniej
Może E-prezes teraz zaproponuje coś konkretnego?
A może wynajmiemy internat w Oleśnicy*
*kto był na szkoleniu z sensoryki, wie, o czym mówięLast edited by Marusia; 2006-11-15, 09:16.
Comment
-
-
Szkoda, że u nas browary nie organizują sylwestrów. Wziąłbym się za wynajęcie jakiejś chaty w Czechach czy na Słowacji ale Miłka przypomniała mi, że Igor 2 stycznia idzie do przedszkola i raczej nasza obecność byłaby wskazana Tak więc Sylwek tylko w Polsce tak żeby szybko 1 stycznia wrócić.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Zapomnijmy o imprezie w knajpie - restauratorzy żądają za tę noc wyjątkowo słono. A nas jest wystarczająco dużo, by się bawić tylko w swoim gronie przy swojej beczce piwa. Jakiś internat - to jest niezła myśl...Last edited by jerzy; 2006-11-15, 10:22.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
No to ja jutro dzwonię do Oleśnicy, fajny klimat tam jest w internacie na sylwestra
Ale ogólnie to lepiej by było, jakby to było w jakimś mieście, gdzie będzie można się powłóczyć po knajpach - Kraków? Katowice? Rozejrzyjcie się u siebie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonMnie internat w Oleśnicy średnio się widzi na sylwka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Ale ogólnie to lepiej by było, jakby to było w jakimś mieście, gdzie będzie można się powłóczyć po knajpach - Kraków? Katowice? Rozejrzyjcie się u siebie...
Ja proponowałem i proponuje Beskidy, rejon Wisły i Ustronia - blisko Cieszyna, Ostrawy ... granic, przede wszystkim klimat jest prawie taki sam jak w Krakowie i Zakopanem, i taniej, bardzo dobre połączenie ... ?
Do najbliższej niedzieli mogę się porozglądać i w poniedziałek dać znać !?
Comment
-
Comment