Zbliża się Sylwek, więc zapytam: czy ktoś ma jakieś plany imprezowe w towarzystwie forumowiczów? Ark spalił całą stodołę, więc ognisko noworoczne u niego chyba odpada Ja, jak co roku, zaatakuję Instytut, ale pani Ela pewnie znowu się nie zgodzi, zatem jwstępnie chętnie podłączyłabym się gdzieś, jakby było gdzie
Sylwester 2006 - jakieś forumowe spotkania?
Collapse
X
-
Sylwester 2006 - jakieś forumowe spotkania?
Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesMoże być w Krakowie?
Comment
-
-
Racja, jakoś jestem rok do przodu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaCzemu nie Może w jakimś mieście - Krakowie, czy innym, ktoś ma dojście do jakiejś sali do wynajęcia za drobną opłatą, jedzenie i piwo można zorganizować niezależnie. A może jakaś knajpa by nas przyjęła - kto wie Nie wiem, czy masz E-prezesie konkretnie coś na myśli, czy tylko tak zadajesz pytanie gwoli poddzierżania razgawora (czy jakoś tak)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesa co mogę konkretnie pisać jak nie wiem czy mam na myśli portierowiczów i psa czy całą gawiedź forum browar.biz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesW Szynku zmieści się do 20-25 osób (bez tańców). Rozmawiałem z właścicielami wstępie o możliwości zrobienia jakiejś zamkniętej imprezy...
Comment
-
-
No to jak będzie coś interesującego, to się zbierze grupę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesW Szynku zmieści się do 20-25 osób (bez tańców). Rozmawiałem z właścicielami wstępie o możliwości zrobienia jakiejś zamkniętej imprezy...
Comment
-
-
Ale nie musimy się bawić w 25 osób. Jak się zbierze 15, to pewnie miejsce na tańce będzie. Jak wiadomo, jak ktoś chce zakręcic nogą, to zawsze gdzieś się wciśnie
Comment
-
Comment