Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach
Spotkanie na Górnym Śląsku!!! (być może 25.11.2006)
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Kolega Strzelczyk - jeśli nic się nie zmieni - będzie w sobotę szkolił 2 nowych adeptów sztuki piwowarskiej, czyli pokaz warzenia dla potencjalnych przyszłych piwowarów
ku chwale górnośląskich piwowarów - może nam przybędą nowe browary?!
mam to już umówione dużo wcześniej, niż padła propozycja spotkania, więc odwołać nie mogę, gdyby jednak to warzenie nie doszło do skutku - to wtedy stawimy się na spotkanie sekcjiNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76Kolega Strzelczyk - jeśli nic się nie zmieni - będzie w sobotę szkolił 2 nowych adeptów sztuki piwowarskiej, czyli pokaz warzenia dla potencjalnych przyszłych piwowarów
ku chwale górnośląskich piwowarów - może nam przybędą nowe browary?!
mam to już umówione dużo wcześniej, niż padła propozycja spotkania, więc odwołać nie mogę, gdyby jednak to warzenie nie doszło do skutku - to wtedy stawimy się na spotkanie sekcjiLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachCholera, niestety sytuacja zmienia się. Ja nie będę mógł być w ten "łykend"
" nie wiesz co cię jutro czeka !?"
i popatrzcie - w styczniu tragedia bo MTK i teraz, tak jak to było w/g JN - na początku XIX w. Sarejewo i na końcu było Sarajewo !
Comment
-
Comment