Chętnie wpadnę do browaru, ale własnie pod warunkiem podanym przez Maruśkę - że nie będzie to zbytnio kolidowało z wyjazdem za południową granicę. Browar w Cieszynie od środka już widziałem, natomiast tamtejszych czeskich okolic - nie.
29. XII - 01. I. '07r., Cieszyn i okolice, Sylwestrowe Spotkanie 2006r.
Collapse
X
-
Ja wolę jechać w ten dzień do Ołomuńca. W browarze w Cieszynie już byłam, a w najnowszym w Ołomuńcu nie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Zaraz, do Ołomuńca nie mieliśmy jechać w niedzielę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaZaraz, do Ołomuńca nie mieliśmy jechać w niedzielęPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Jak ja to widzę - zarys pr.: ( do zmian )
29 XII ( popołudnie ) - Frydek-M.
30 XII ( sobota ) - Ołomuniec
31 XII ( rano, na godz.10.00 ) - kulig i Wisła
z 31 XII na 01 I - zabawa na cieszyńskich rynkach/ knajpy
01 I '07r. ( popołudnie ) - Ostrawa i do domuŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Tak, ale Zythum coś proponował potem chyba inny rozkład? Też już nic nie wiem W każdym razie Ołomuniec musi być, w razie czego mogę odpuścić browar, albo kulig (właściwie kulig w ogóle mi niepotrzebny)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTak, ale Zythum coś proponował potem chyba inny rozkład? Też już nic nie wiem W każdym razie Ołomuniec musi być, w razie czego mogę odpuścić browar, albo kulig (właściwie kulig w ogóle mi niepotrzebny)Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBAZa dużo imprez - za mało czasu
Comment
-
-
W czwartek to ja na przykład będę w pracy, więc na pewno nie przyjadę.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykJa wolę jechać w ten dzień do Ołomuńca. W browarze w Cieszynie już byłam, a w najnowszym w Ołomuńcu nie.
Ołomuniec wchodzi do gry tylko w sobotę ( dobry dojazd i powrót ), zaś kulig tylko w niedzielę bo piwa z rana nie ma co pić ....
Interesujące nas minibrowary ( Frydek - M., ołomunieckie ) działają do dnia 30-go ( sob. godz. 24.00) i od 2-go 01 '07, zaś Stodolni non-stop.
Myślę, że na konkretny " plan działań " przyjdzie czas po 10-tym, zaś Zythum niechaj trzyma tą wycieczkę w cieszyńskim browarze jeżeli jest taka możliwość !
Osobiście jestem za zarysym programowym ale przecież nie musimy łazić wszędzie razem !?Last edited by ZIOMEK2; 2006-12-06, 19:34.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaOjej, Ziomek, a co Ty taki studentofil jesteś? Normalnie nachalny jak reklama proszku do prania
( a miałem tedy fajno wela ! )Last edited by ZIOMEK2; 2006-12-06, 19:48.
Comment
-
-
dość istotne !
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Czyli jest nas na 11 osób:
1. ZIOMEK2
2. Marusia
3. Slavoy
4. Miłka
5. Zythum
6. Maggyk
7. Art
8. Pepek
9. Wiktoria
10. JAQBA x2
mam rozumieć, że w terminie zadanym 29-01 I '07 ( 3 noce ), oprócz Zythuma z Miłką którzy przyjeżdżają od 30 - 01 I '07 ( 2 noce ) ?
Mamy do dyspozycji 6 łóżek w Academicusie oraz 20 łóżek w DSN.
Po ostatniej rozmowie z Panią Dyrektor DSN ustaliłem, że:
- jeszcze do dnia 10 XII ( niedziela ) robimy ostateczną listę.
- w poniedziałek ja przekazuje naszą listę do rezerwacji końcowej
- rezerwacja będzie wiążąca, nie będzie można się wycofać bo ja zapłace głową, aczkolwiek bez przedpłat !
- płatność ustaliłem osobistą i indywidualną po przyjeździe każdego z uczestników do Cieszyna - już chyba lepiej być nie może !?
Liczę na Waszą solidność !
Tak więc prosze się jeszcze dopisywać, liczyć pieniądze itp
Aby przekroczyć granicę należy posiadać aktualny paszport lub dowód osobisty lub stary DO wolny od wad ( niepoklejony itp )
Zawsze na Olzie było o'k, obecnie sprawdza się wyrywkowo i trzeba to mieć !
Ponownie jestem na Forum jutro - dobranoc !
Comment
-
Comment