Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2
29. XII - 01. I. '07r., Cieszyn i okolice, Sylwestrowe Spotkanie 2006r.
Collapse
X
-
Last edited by Marusia; 2006-12-26, 14:15.
-
-
ważne - kulig i Wisła
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaW imieniu Wiktorii i Pepka, oraz swoim i Slavoya informuję, że nam kulig niepotrzebny, a już zwłaszcza bezśniegowy. Zamiast tego możemy pojechać do Piwiarni Żywieckiej na Brackie spotkać się z Breslauerem
Jeżeli kulig ( tu raczej na furze bo brak śniegu ) z watrą i herbatą " z prądem " się nie odbędzie, to może Breslauer przyjedzie do nas i pojedziemy do Ostravy na Stodolni ? Ja jestem za Stodolni: www.stodolni.cz
Prosze się wypowiadać i to proszeni są wszyscy o zabranie głosu - czy chcecie kulig na furze jw ?
Jutro musze dać znać p. Cieślarowi, a na później mamy też innych gazdów w rezerwie na ewentualny kulig, którzy organizują kulig.
Nasze miejsca w minibrowarach koło Fr.-Mistka/ Ołomuniec są zarezerwowane na 102, właściciele się radują, że my przyjedziemy - tak mi odpisali !
W Olomuncu dodałem jeszcze rezerwację w Restauracji " Potrefena Husa ".Last edited by ZIOMEK2; 2006-12-26, 21:51.
Comment
-
-
Jeśli chodzi o Żywiec to trochę zażartowałam, jeśli chodzi o kulig to stanowisko jak wyżej
Comment
-
-
Kulig wobec braku śniegu zdecydowanie odpada.
A w zamian może po Cieszynie trochę pospacerujemyLast edited by Maggyk; 2006-12-26, 22:22.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggykpospacerujemy
Comment
-
-
Marusia, a weźmiecie grajka, by nam wieczory w schronisku umilał?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaChyba chciałaś napisać: "pozzzzssspassseruuujemmyyyy"Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Ja nie dam rady zabrać swojego, możnaby spytać JAQBY, boć oni cheba mają jakieś ustrojstwo
Comment
-
-
Niezły pomysł. Teraz wszystko w rękach Marcina. My też pewnie weźmiemy jakieś ustrojstwo, które możnaby podłączyć pod głośniki. Wszędzie z nami jeździ to i na Sylwka też pewnie się będzie chciało zabraćŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykNiezły pomysł. Teraz wszystko w rękach Marcina.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Prosze się wypowiadać i to proszeni są wszyscy o zabranie głosu - czy chcecie kulig na furze ?
Marusia - nie
Slavoy - nie
Maggyk - nie
Pepek - nie
Wiktoria - nie
ZIOMEK2 - głos wstrzymujący się ze wskazaniem na Ostrawę/ Stodolni do godz. 15 później oczywiście szwejkowanie po Cieszynach lub Wisła bez kuligu później Cieszyny.
Proszę o więcej głosów bo jeszcze połowa nie wzieła udziału w głosowaniu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Na razie jest kilka głosów:
Marusia - nie
Slavoy - nie
Maggyk - nie
Pepek - nie
Wiktoria - nie
ZIOMEK2 - głos wstrzymujący się ze wskazaniem na Ostrawę/ Stodolni do godz. 15 później oczywiście szwejkowanie po Cieszynach lub Wisła bez kuligu później Cieszyny.
Proszę o więcej głosów bo jeszcze połowa nie wzieła udziału w głosowaniu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ziomek nie czekaj na głosy wszystkich, bo możesz się do następnego Sylwestra nie wyrobić. NIe ma śniegu, więc pewnie nikt nie będzie chciał kulligu, bo i po czym mamy jeździć? Niektórzy jeszcze świętują i nie mają dostępu do netu. Po prostu przyjmij za pewnik, że kto nie zagłosował, ten zgadza się z głosem większości i po kłopocieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
Comment