Głupoty Waść opowiadasz!
Marusia w Warszawie (ale nuda:-D) 8-10.12.06
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNie tylko CiebieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNo to chyba sam z Gosią wypiję tę jasiową jajecznicęŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Co to za zaśmiecanie mi tematu i to w dodatku przez osoby, które NIE przyjdąComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaUstaliłam sama ze sobą, że w piątek koło 18-19 spróbuję klasztorniaczka w BrowArmiiKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Jakby ktoś zawitał do BrowArmii przede mną, to stolik zarezerwował dla nas Czes na swoje nazwisko, o taki pytaćComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJakby ktoś zawitał do BrowArmii przede mną, to stolik zarezerwował dla nas Czes na swoje nazwisko, o taki pytać
Piątki i soboty grudniowe są od dawna potężnie obłożone Gwiazdkowymi imprezami dla firm. Taka też będzie w piątek na dole.
Barowe miejsca nie są zbyt dogodne do zbiorowego patrzenia sobie w oczy, ale za to nikt nie będzie oczekiwał od Was konsumpcji innej niż piwa
Leją: Pilsa, Stouta, jasnego Weizena i Klasztorne.O!Nanobrowar Domowy "PiwU"Comment
-
Rozumiem, że ta półka posiada siedzenia Jakoś damy radę, ja i tak muszę klasztorniaka spróbowaćComment
-
Ja pojawię się z trzech powodów:
1) Marusi
2) klasztornego
3) stouta
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Uff, na szczęście mieliśmy stół - dzięki Czes!
Dziękuję wszystkim za spotkanie (oprócz Małejżonki i Irona, którzy nie przyszli spotkać się ze mną, tylko odebrać jajecznicę), a zwłaszcza za miłą nasiadówę "U Ani" na Broku, do następnego!Comment
Comment