Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
IV Przedświąteczne Spotkanie Wlkp Piwowarów Domowych , XII 2006
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brewWielbicielka machoizmu sie znalazla! Chlopaki uwazajcie, bo nie bedzie latwo sie przypodobac tej wymagajacej kocicy.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pezetZapytam jeszcze czy można przyjść z ogonem w postaci 2-3 osób spoza forum?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brew(...) (A jeszcze - w tajemnicy przed "kotem_z..." - chcialbym dodac, ze fajnie by to byly ogony plci przeciwnej.)
To będzie (jak przyjdzie) ogon męskiej płci„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brewWielbicielka machoizmu sie znalazla! Chlopaki uwazajcie, bo nie bedzie latwo sie przypodobac tej wymagajacej kocicy.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pezetInfo dla zainteresowanych!
To będzie (jak przyjdzie) ogon męskiej płciMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brewNie Ci lecz mi!!!
(No chyba, ze to Ty jestes pies na baby.)Młode koty mają adhd, niestety.
-
To może spotkasz się wcześniej z ekipą Wroc? Wtedy na pewno nie zdążysz na ten pociągComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo może spotkasz się wcześniej z ekipą Wroc? Wtedy na pewno nie zdążysz na ten pociągComment
-
O, kurcze, jeszcze nikt, niczego nie napisał? W takim razie będę pierwszy składał podziękowanie i inne takie...
Od kogo by tu zacząć? Może od I_Sekretarza - wielkie dzięki za udostępnienie lokalu - i to jakiego lokalu!
Albeertosowi - za zwołanie spotkania.
Michalhowi za - jak zwykle - wysoki poziom merytoryczny, mnóstwo celnych uwag i dociekliwych pytań do każdego piwa.
Konyemu - za nowe doznania - oczywiście mam na myśli jego super milk stout!
Jaroslavowi - za piwa też ale przede wszystkim za podniesienie poziomu estetycznego, czyli za uroczą Anię przy naszym stole.
Arcemu - za arcy-chleb.
Biermannowi - za obecność (nadzór?) duchem i SMSami!
Cyborgowi - jak wyżej, z tym, że bez SMSów, za to znów wrócił temat "tajemniczego składnika" (a przy okazji: czy on został w końcu gdzieś ujawniony?)
Juzesowi - za to, że dzięki niemu Kot miał (miauuu...) z kim palić no i za pszeniczniaka oczywiście też!
Khamowi - za piwo oczywiście.
Kotu_z_cheshire - za wspólną drogę i takie zagadanie mnie w taksówce, że zapomniałem czapki.
No i wszystkim, których nie wymieniłem (sorry za moją pamięć...), za atmosferę i wszystko czego nie wymieniłem.
A teraz jeszcze chyba pora na publiczne przeprosiny: Kocie_z_cheshire! wielkie sorry za... hmmm, jak by to nazwać... hmmm... za niekontrolowany... wytrysk??? Czy spodnie zesztywniały jak wyschło?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jaroslavogórkach curry PezetaComment
Comment