I ja dziękuję wszystkim za spotkanie oraz za specjały piwno kulinarne. Dla najbardziej wytrwałych były jeszcze rolmopsy z Krakowa, ale to było już gdzieś tak po 13 rano. Generalnie było super i nie mogę więcej nic napisać bo wzruszenie odbiera mi koordynację palców a łzy szczęścia zostawiają kryształki soli na nieogolonej twarzy...
IV Przedświąteczne Spotkanie Wlkp Piwowarów Domowych , XII 2006
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony...łzy szczęścia zostawiają kryształki soli na nieogolonej twarzy...
Dziękuję wszystkim - było super!
Szkoda tylko, że musiałem troszkę wcześniej wyjść (niestety PKP nie wprowadza wieczorno-nocnych połączeń lokalnych).
Mam nadzieję, że na kolejne Przedświąteczne Spotkanie przyjadę ze swoim piwem.
Cieszę się, że ogóry curry smakowały Przepis zamieszczę w dziale Kulinaria. (na szczęście nikt nie wspomniał o kapciowatych ogórach z chilli)„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
No musiało byc nieźle, skoro Kony i Pezet dopiero teraz doszli do siebieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo musiało byc nieźle...
Ja o ogórkach zapomniałem napisać ale jadłem i nawet te rzekomo kapciowate z chilli były całkiem, całkiem.
*) a jest o czym pisać, bo mieliśmy w końcu w swym gronie 2 laureatów z Żywca i ich nagrodzone trunki!!!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brewBiermannowi - za obecność (nadzór?) duchem i SMSami!
Cyborgowi - jak wyżej, z tym, że bez SMSów, za to znów wrócił temat "tajemniczego składnika" (a przy okazji: czy on został w końcu gdzieś ujawniony?)
Teoretycznie oficjalnie składnik ma być podany, kiedy Dkrasnodębski zdegustuje, coby mu niespodzianki nie psuć (chyba sobie schował to piwo na czarną godzinę ).Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaOj, to już dzisiaj... to inaczej: jak nie zdążysz na pociąg, to wpadaj na piwo (wiem, i tak to przeczytasz dopiero jutro)
Dzięki Naczelnikowi za SMSa w ostatniej chwili z informacją o Waszej imprezie we Wrocławiu w piątek, mam nadzieję że się spotkamy przy następnej większej okazji.
A teraz czekamy (Kocie z Poznania) na listę degustowanych piw...Comment
Comment