Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brew
IV Przedświąteczne Spotkanie Wlkp Piwowarów Domowych , XII 2006
Collapse
X
-
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla. -
ZawszeMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Jakos skromnie - oby na razie! - wyglada nasza lista obecnosci:
albeertos
kham
arcy
biermann - tylko duchem...
kony
brew
kot_z_cheshire (ze tez niektorzy musza miec takie dlugie nicki)
pezet + ?
michalh (sie nie wpisal, bo na forum ostatnio nie bywa ale SMSem potwierdzil, ze bedzie)
Niby nie ilosc wazna ale dawniej nas wiecej bywalo...Comment
-
No tym razem się stawie, jakiś pszeniczniak się chyba jeszcze ostał. Tylko o której.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brewbiermann - tylko duchem...
Poza tym będę się właśnie przygotowywał na http://www.kerstbierfestival.be/Last edited by biermann; 2006-12-11, 14:21."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Szkoda, że Cyborgowi nie uda się zaliczyć internetowego i forumowego come back spotkaniem w Poznaniu... Nie uda mi się jednak stworzyć nowej świeckiej tradycji, albowiem dopiero 18 grudnia mogę zacząć wypady wszelkie...
Ponaśladuję Biermanna i pobędę z Wami duchem, o ile Cyborgi mają duchaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brewNo to się nam szykuje spotkanie z duchami, brrr...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
To od której jutro ? Dla mnie im wcześniej tym lepiej.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika juzesTo od której jutro ? Dla mnie im wcześniej tym lepiej.„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pezetTeż mi zależy aby spotkanie rozpoczęło się możliwie jak najwcześniej. Muszę wrócić w piątek w nocy (ok 23 mam pociąg) do Gniezna.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamSię z ludźmi porobiło!!! Proletaryat do oporu w piątek otwarty! A Ci do domciu i spać„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
Comment