Spotkanie planuję na godzinę 20, moge być wtedy najwcześniej. Ale miejsca mogę zarezerwować od 19, zadzwonię jeszcze dzisiaj do I_Sekretarza, wypić piwo zawsze można
IV Przedświąteczne Spotkanie Wlkp Piwowarów Domowych , XII 2006
Collapse
X
-
(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosSpotkanie planuję na godzinę 20, moge być wtedy najwcześniej. Ale miejsca mogę zarezerwować od 19, zadzwonię jeszcze dzisiaj do I_Sekretarza, wypić piwo zawsze możnaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham...spodkamy.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Mogę być (tzn. będę) w knajpie od 19.30 +/-10min - jak ktoś ma ochotę przyjść ciut wcześniej. Jeśli nikogo nie będzie to pójdę na małe do Brovarii.„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
-
A ja nie wiem, o której się przywleke. Najpoźniej ok. 20.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
-
Ja będę - jak przyjdę
Dam znać gromkim okrzykiem gdybyście byli zbyt zajęci sobą i nie zauważyli...
A tak serio to gdzieś między 19.30 a 20.00, pewnie się zabiorę tramwajem z Khamem i Albeertosem jeśli mnie wezmą ze sobą. Wszak to pewnie ostatnia taka wspólna przejażdżka, za kilka dni już nie będziemy mieszkać tak blisko, że każdy z nas czuje kiedy ktoś inny z nas zaciera...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyJa będę - jak przyjdę
Dam znać gromkim okrzykiem gdybyście byli zbyt zajęci sobą i nie zauważyli...Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyJeśli zdołam w tramwaju upleść pseudo-lianę ze sznurowadeł to dam radę„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Comment