Ni do rady!Do Bytunia nie dojada!
2006.12.17 - Opłatkowe przedświąteczne spotkanie górnośląsko-zagłębiowskich piwoszy
Collapse
X
-
A ja proponuję spotkać się w Bierhalle na Koźlaku.
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Ja się dostosuję. Ustalcie tylko jakąś wersję ostateczną.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckA ja proponuję spotkać się w Bierhalle na Koźlaku.
http://www.browar.biz/forum/showthre...460#post642460
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-CNi do rady!Do Bytunia nie dojada!Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNie dysponuje tak grubym portfelem jak Ty
Dojazd do Entera bądź Euro przecież też kosztuje - a do Bierhalle przyjdę pieszo.
Jeden (w porywach dwa) koźlak nie spustoszy mojego grubego portfela, a podejrzewam, że warto będzie skosztować "limitowanego" warszawskiego bocka.
No i najważniejsze: do Katowic najbliżej podsekcji zagłębiowskiej . Tunel otwarty.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Też byłbym za tym Kożlaczkiem a poza tym nie byłem jeszcze w tym lokalu ( aż wstyd się przyznać )Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszTeż byłbym za tym Kożlaczkiem a poza tym nie byłem jeszcze w tym lokalu ( aż wstyd się przyznać )
chopie jo żech jeszcze w tym łonym SC nie boł! ale to ni gańba - gańba to być gorolem!Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...Comment
-
Dobra panowie i panie - trzeba się na coś zdecydować, bo weekend zbliża się dużymi krokami...
Wprawdzie w Birhalle w ogóle mi się nie podoba - ale ze względu na większy wybór piw (koźlaka chętnie bym spróbował) - i że to niedziela (więc wystarczy po 1 z każdego rodzaju) - wyjątkowo głosuję za Birhalle - a jakby co - zawsze można w drodze powrotnej zahaczyć o Bytom
Więc oficjalnie (patrz poniżej) i wpisywać się, no już - męska decyzja :NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Opłatkowe przedświąteczne spotkanie górnośląsko-zagłębiowskich piwoszy
2006.12.17 - niedziela - BIRHALLE - start godz. 16.30-17.00
Lista obecności:
1) strzelczyk76 + MartaNORMALNOŚĆ
-
Opłatkowe przedświąteczne spotkanie górnośląsko-zagłębiowskich piwoszy
2006.12.17 - niedziela - BIRHALLE - start godz. 16.30-17.00
Lista obecności:
1) strzelczyk76 + Marta
2) Marek-C (99%)Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...Comment
-
o kurde - ale napisałem BIRHALLE - wstyd
spotkanie oczywiście w
BIERHALLENORMALNOŚĆ
-
Marku-C - rasizm w tym kraju jest chyba karany .
A poza tym być gorolem i się do tego nie przyznać to jest dopiero gańba.
Ja natomiast wcale się nie wstydzę i nie ukrywam że mieszkam w stolicy Zagłębia.
A tak poza tematem to nie być tak zbytnio pewien że i Ty nie masz tak nic wspólnego z gorolami ?Comment
-
Gorole z stolicy ZAGŁEBIA też dojadą ażeby mile spędzić czas z kolegami z Forum (niekoniecznie gorolami).Comment
-
Jak będziecie wracać z Bierhalle to zachaczcie o Entera prawdopodobnie tam będę.Wasze zdrowie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment