uważam , ze Cyborgowi lepiej przyjechać do Trójwsi ( Koniaków, Istebna, Jaworzynka ) niż do Trójmiasta ( Gdańsk, Sopot, Gdynia ) ni Poznania !?
Akcja "Sprowadźmy Cyborga do Poznania"
Collapse
X
-
Popieram jak najbardziej, nawet z postojem w Puszczykowie, a i termin dobry bo wróciłem na ten okres właśnie do domu."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannPopieram jak najbardziej, nawet z postojem w Puszczykowie, a i termin dobry bo wróciłem na ten okres właśnie do domu.
[nabijam post ale i wyrazam autentyczna radosc przy okazji]Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyA nie przyszło Wam do głowy, że przyjazd Cyborga jest możliwy wyłącznie w tym terminie, w którym jest możliwy?
Lepiej byście Biermannowi powitalne spotkanie zorganizowali!. Howgh.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelTo żeby ułatwić niektórym nabijanie postów: mogę się ruszyć z Wro 27 grudnia i najpóźniej 29 ok. południa muszę być z powrotem; mogę też się ruszyć 9 stycznia i najpóźniej 11 ok. południa muszę być z powrotem.
Lepiej byście Biermannowi powitalne spotkanie zorganizowali!. Howgh.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyJa, z racji posiadanego urlopu, opowiadam się za terminem grudniowym. Żeby nie było, że prywatę szerzę, dodam że taki termin odpowiada również Biermannowi.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyJa, z racji posiadanego urlopu, opowiadam się za terminem grudniowym. Żeby nie było, że prywatę szerzę, dodam że taki termin odpowiada również Biermannowi."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
-
No dobra, niech będzie, że dam się zmolestować (modne słowo)... Plan jest taki: przyjeżdżam 27 grudnia wieczorem do Puszczykowa, dobę później (czyli 28) proponuję tym, którzy mogą i chcą się napić z Cyborgiem, spotkanie na piwie w Poznaniu. Wyjeżdżam z P. lub P. w piątek (29) w godzinach przedpołudniowych. (Zważywszy na fakt, że 50 % gospodarzy jeszcze o tym nie wie, plan może ulec lekkim modyfikacjom, ale datowo raczej nic się nie zmieni.)
No więc czekam na odzewCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Odzew jest jak najbardziej pozytywny... choć ja to jestem chyba te 50% wiedzące"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNo dobra, niech będzie, że dam się zmolestować (modne słowo)... Plan jest taki: przyjeżdżam 27 grudnia wieczorem do Puszczykowa, dobę później (czyli 28) proponuję tym, którzy mogą i chcą się napić z Cyborgiem, spotkanie na piwie w Poznaniu. Wyjeżdżam z P. lub P. w piątek (29) w godzinach przedpołudniowych. (Zważywszy na fakt, że 50 % gospodarzy jeszcze o tym nie wie, plan może ulec lekkim modyfikacjom, ale datowo raczej nic się nie zmieni.)
No więc czekam na odzewComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannOdzew jest jak najbardziej pozytywny... choć ja to jestem chyba te 50% wiedzące
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamJestem za. Jeżeli możecie poczekać do 17 (pracuje do 16) to i tak muszę piwa odebrać. Podjechał bym autkiem i na Górczyn. Stąd już bimbom wszędzie blisko.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelTak. Ale teraz już 100% gospodarzy wie Z góry dzięki za przygarnięcie.
To dobrze. W który dzień mamy zaczekać i od kogo będziesz piwo odbierał? I tak nie wiem, gdzie Górczyn. Bimbom to lokal, czy gwara poznańska?Comment
Comment