Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony
Akcja "Sprowadźmy Cyborga do Poznania"
Collapse
X
-
Dzisiaj jest dzień puszczykowski... jutro poznański, zatem Kham może nas odebrać łącznie z piwem jutro po pracy.
Szczegóły ustalimy telefonicznie."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannDzisiaj jest dzień puszczykowski... jutro poznański, zatem Kham może nas odebrać łącznie z piwem jutro po pracy.
Szczegóły ustalimy telefonicznie.
A jeżeli, Khamie, zechcesz nas odebrać, to będzie mi miło (no i Biermann będzie mógł więcej wypić, skoro bez samochodu... ).Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Jedyną knajpę, która znam i lubię, zamknęli - innych nie pamiętam, a te z mojego ostatniego zlotu pominę milczenie, bo tam to już żadnego normalnego piwa nie było... Ale tak to jest, jak Forumowicze z Poznania nie mają czasu, coby oprowadzić Cyborga po nocnym P.
Więc czekam na moralne propozycje, siedząc wśród butelek po klasztorniakach (a co! pozazdroście trochę)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelJedyną knajpę, która znam i lubię, zamknęli - innych nie pamiętam, a te z mojego ostatniego zlotu pominę milczenie, bo tam to już żadnego normalnego piwa nie było... Ale tak to jest, jak Forumowicze z Poznania nie mają czasu, coby oprowadzić Cyborga po nocnym P.
Więc czekam na moralne propozycje, siedząc wśród butelek po klasztorniakach (a co! pozazdroście trochę)Comment
-
No to rzućcie jakimś konkretem Wy miejscowi co by my obcy nie musieli wymyslać"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Dziękuję w kolejności dowolnej : Biermannowi i Kamie za wikt i opierunek, za nocne Polaków rozmowy, mały gaz i dynamit w lodzie Arcy'emu i Basi za okocony nocleg, nieprzyzwoicie długą noc i poranek oraz prowiant na drogę Khamowi za limuzynę, podawanie piw do degustacji oraz wykłady naukowe
Generalnie było miło i szkoda, że nie mogłam jeszcze trochę zabawić na Wielkopolsce, no i że reszta Forumowiczów świętowała lub urządzała się w nowym lokum... Z degustacji to piwa belgijskie, Bartek i Browar Czarnków gwoli ścisłościCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment