Popieram jak najbardziej, nawet z postojem w Puszczykowie, a i termin dobry bo wróciłem na ten okres właśnie do domu.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
A nie przyszło Wam do głowy, że przyjazd Cyborga jest możliwy wyłącznie w tym terminie, w którym jest możliwy?
To żeby ułatwić niektórym nabijanie postów: mogę się ruszyć z Wro 27 grudnia i najpóźniej 29 ok. południa muszę być z powrotem; mogę też się ruszyć 9 stycznia i najpóźniej 11 ok. południa muszę być z powrotem.
Lepiej byście Biermannowi powitalne spotkanie zorganizowali!. Howgh.
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
To żeby ułatwić niektórym nabijanie postów: mogę się ruszyć z Wro 27 grudnia i najpóźniej 29 ok. południa muszę być z powrotem; mogę też się ruszyć 9 stycznia i najpóźniej 11 ok. południa muszę być z powrotem.
Lepiej byście Biermannowi powitalne spotkanie zorganizowali!. Howgh.
A pewnie, że zorganizujemy. Piwo przywozi a to dopinguje.
Ja, z racji posiadanego urlopu, opowiadam się za terminem grudniowym. Żeby nie było, że prywatę szerzę, dodam że taki termin odpowiada również Biermannowi.
Ja, z racji posiadanego urlopu, opowiadam się za terminem grudniowym. Żeby nie było, że prywatę szerzę, dodam że taki termin odpowiada również Biermannowi.
Słusznie prawisz
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
No dobra, niech będzie, że dam się zmolestować (modne słowo)... Plan jest taki: przyjeżdżam 27 grudnia wieczorem do Puszczykowa, dobę później (czyli 28) proponuję tym, którzy mogą i chcą się napić z Cyborgiem, spotkanie na piwie w Poznaniu. Wyjeżdżam z P. lub P. w piątek (29) w godzinach przedpołudniowych. (Zważywszy na fakt, że 50 % gospodarzy jeszcze o tym nie wie, plan może ulec lekkim modyfikacjom, ale datowo raczej nic się nie zmieni.)
No więc czekam na odzew
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Odzew jest jak najbardziej pozytywny... choć ja to jestem chyba te 50% wiedzące
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
No dobra, niech będzie, że dam się zmolestować (modne słowo)... Plan jest taki: przyjeżdżam 27 grudnia wieczorem do Puszczykowa, dobę później (czyli 28) proponuję tym, którzy mogą i chcą się napić z Cyborgiem, spotkanie na piwie w Poznaniu. Wyjeżdżam z P. lub P. w piątek (29) w godzinach przedpołudniowych. (Zważywszy na fakt, że 50 % gospodarzy jeszcze o tym nie wie, plan może ulec lekkim modyfikacjom, ale datowo raczej nic się nie zmieni.)
No więc czekam na odzew
Jestem za. Jeżeli możecie poczekać do 17 (pracuje do 16) to i tak muszę piwa odebrać. Podjechał bym autkiem i na Górczyn. Stąd już bimbom wszędzie blisko.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Odzew jest jak najbardziej pozytywny... choć ja to jestem chyba te 50% wiedzące
Tak. Ale teraz już 100% gospodarzy wie Z góry dzięki za przygarnięcie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham
Jestem za. Jeżeli możecie poczekać do 17 (pracuje do 16) to i tak muszę piwa odebrać. Podjechał bym autkiem i na Górczyn. Stąd już bimbom wszędzie blisko.
To dobrze. W który dzień mamy zaczekać i od kogo będziesz piwo odbierał? I tak nie wiem, gdzie Górczyn. Bimbom to lokal, czy gwara poznańska?
Przydrożny bar niedaleko Poznania, w którym można napić się piw z pobliskiego browaru rzemieślniczego w Szreniawie.
Browar Szreniawa ma co prawda swój własny wyszynk, ale działa tylko sezonowo w soboty i niedziele w godzinach 12:00 - 18:00, dlatego na ichnie piwo zawsze można wpaść...
18 czerwca 2023 r. w godzinach od 11.00 do 18.00 na terenie Muzeum Narodowe Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie (ul. Dworcowa 5, 62-052 Komorniki) odbędzie się XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą.
Złóż zamówienie na kwotę powyżej 200 pln a koszt wysyłki kurierem DPD na teranie Polski zostanie obniżony o 15,99. Koszt dostawy przy przedpłacie przelewem wyniesie zatem okrągłe 0!
Zamówienia powyżej 200 PLN z opcją dostawy do Wrocławia...
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
Bischberg leży 5 km na północny zachód od Bambergu (autobusem z dworca DB około 15 min.), a browar w samym centrum miejscowości w starych budynkach przy głównej ulicy. Rodzina Schumann będąca właścicielami, chwali się że piwo warzy się tu już od 1587 roku, a obecnie pracuje tu piąte...
Comment