Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krotoszyniak
2007.01.26-27 - Administracja w Kaliszu
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTnie pękaj, Slavoy Tobie znajdzie na pewno jakies dogodne połączenie PKP
Ale zawsze można wziąść (w pełni zasłużone) kacoweDick Laurent is dead.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJa kończe w piątek dopiero o 14 więc niestety nie dam radyComment
-
Jeśli ktoś chce dołączyć i nocować w Kaliszu, to niech pamięta o rezerwacji noclegu.
My nocujemy tutaj: Hotel Dyonizy.
Większość miejsc noclegowych w tym teminie niestety jest już zarezerwowana, ale może są jeszcze jakieś wolne miejscówki.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Podpowiadam, że w razie braku miejsc można pytac o dostawkę do naszego pokoju, albo choć możliwość przenocowania za dopłatą na własnych karimatach. Oczywiście, o ile Maggyk i Art się zgodzą - ja się zgadzam, Slavoy też (przynajmniej tak mi się wydaje)Comment
-
A może by tak Kaliszanie polecili coś do zwiedzania w Kaliszu, jest tam coś ciekawego?Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaWiesz, po relacjach Docenta to pszeniczne w Moritzu miało być pyszne
Moja ocena piw z Kalisza jest mniej entuzjastyczna więc tu akurat nie czeka Was rozczarowanie a możliwe jest jedynie miłe zaskoczenie...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
W Kaliszu ladne stare miasto , odbudowane po pierwszej wojnie swiatowej, most zelazny na rzece Prosna, baszta Dorotka i ladny park (tylko teraz zima). Muzeum o ile pamietam mialo ciekawe ekspozycje.Admin z Ratebeera
Licencjonowany Sedzia BJCP (E0894)
Poromotor piwnej Polski na swiat :)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrotoszyniakW Kaliszu ladne stare miasto , odbudowane po pierwszej wojnie swiatowej, most zelazny na rzece Prosna, baszta Dorotka i ladny park (tylko teraz zima). Muzeum o ile pamietam mialo ciekawe ekspozycje.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Po niespodziewanej wizycie w Łódzkiej Bierhalle, aż się boję pomysleć kogo spotkam w Kaliszu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo i wychodzi na to, że będzie tylko Administracja, ja i Slavoy. Przyjeżdżamy w piątek - wieczorkiem może ktoś z Kalisza do nas dołączy???Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika vociekOznaczcie jakoś swój stolik.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika vociekO której godzinie przewidujecie początek biesiady ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment