Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy
2007.01.26-27 - Administracja w Kaliszu
Collapse
X
-
a może by tak administacja skorzystała z Artomatu i opisała wkońcu te piwkaMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyCzuję tu wyzwanie mi rzucone.Comment
Related Topics
Collapse
-
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
Na wstępnie zaznaczę, iż nie jestem miłośnikiem bezalkoholowych piw, ale czasami zdarza mi się takowe wypić. Polskie piwa tego gatunku kojarzą mi się głównie ze słodkim, ryżowym posmakiem. Tutaj mamy zupełnie coś innego. Piwo ma fajną goryczkę i marginalną słodycz gdzieś w tle. Do...
-
Channel: Niemcy
2024-07-17, 10:35 -
-
Na wstępnie warto zaznaczyć, że to co my zazwyczaj uważamy za Manilę, to zbiór wielu (mniej lub bardziej ze sobą połączonych) organizmów miejskich, określanych wspólnie jako Metro Manila. Browar Pivo Praha akurat znajduje się w mieście Makati, zaraz przy miejskim ratuszu w niedużym ale...
-
Channel: Azja
2019-11-27, 21:45 -
-
Cześć.
Jestem młodym i zielonym pasjonatem piwka. Studiuję w Chinach sinologię (chinolistyka) o profilu ekonomicznym. Za parę dni zaczynamy pisać pracę licencjacką. Zgłoszony temat zawiera w sobie zagadnienia takie jak: Historia browarnictwa, współczesność i przyszłość...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Taką oto informację przeczytałem na stronie www.heweliuszfestiwal.pl. :
"Ekspansję na polskim rynku rozpoczęła także najstarsza na świecie wytwórnia minibrowarów i urządzeń browarniczych Kaspar Schulz Brauereimaschinenfabrik z Bamberg w Niemczech. Za dwa miesiące nastąpi...-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment