Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne
2007.01.26-27 - Administracja w Kaliszu
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTZima to jest obecnie na Twoim terenie, w Polsce jeszcze jej nie było i nie zanosi się że będzieAdmin z Ratebeera
Licencjonowany Sedzia BJCP (E0894)
Poromotor piwnej Polski na swiat :)
Comment
-
-
Sekcja w postaci Marusia-Monne-Slavoy wyrusza z rogatek miasta o godz. 12.00
Kaliszu, strzeż się
Comment
-
-
Trasa na Milicz-Krotoszyn czy Oleśnica - Syców?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacerTrasa na Milicz-Krotoszyn czy Oleśnica - Syców?
Comment
-
-
Moze inną razą Tak tylko myślę któredy jest lepsza trasa.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Ja już dotarłam. Wyjazd naprawdę udany! Dziękuję Całej Czwórce za Wyśmienitą atmosferę przez tę prawie dobę i Vockowi, że do nas dołączył. Zostalam bardzo mile zaskoczona Twoją Gościnnością, dziękuję ślicznie za niespodziankę .
P.S.
Nie każda pizza jest zjadliwa w "Pizza prosto z pieca opalanego drewnem" ..
Comment
-
-
Tej jednej pizzy możnaby w stanie rozwodnionym używać do trawienia płytek
Czyli rada - nie zamawiajcie w Kaliszu ostrej pizzy!
Wyjazd bardzo udany, piwo świetne, towarzycho jeszcze bardziej, a gościnność Voćka wprost zawstydzająca
Dzięki wsiem i wobec za pyszną zabawę. Jedynym minusem było pójście dziś na żarcie do Sphinxa. No gorszego syfu dawno nie jadłemDick Laurent is dead.
Comment
-
-
To teraz czekamy na opisy pitych piwMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika vociekDziękuję za wizytę w moim mieście. Mam nadzieję, że piwo smakowało i będzie chcieli jeszcze kiedyć do nas przyjechać.
Tylko noclegownię znajdziemy inną, bo niestety ta nie należała do najlepszych. niby miło, a jak chcieliśmy wyjeżdżać to się okazało, że Państwa Dyonizych nie ma. Nie ma więc kto oddać dokumentów pozostawionych na recepcji. Po telefonie do nich, zaraz miał się ktoś pojawić. Zaraz niestety to pojęcie względne - szczególnie, jak ktoś jest głodny. Na szczęście udało nam się odzyskać nasze papiery.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyTej jednej pizzy możnaby w stanie rozwodnionym używać do trawienia płytek
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyDzięki wsiem i wobec za pyszną zabawę. Jedynym minusem było pójście dziś na żarcie do Sphinxa. No gorszego syfu dawno nie jadłem
Dzięki wszystkim za super spotkanko a piwowarowi Johannesowi za możliwość poużywania języka angielskiego, za zwiedzanie i za bardzo smaczne piwo. Tylko jeden kaliszanin do nas dotarł, ale za to jaki fajny
(Vooooociek naaaaajleeeepszym naaaaszym przyyyyjacielem jeeeeest )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaOsoba, która zjadłaby tę pizzę w całości prawdopodobnie wylądowałaby w szpitalu - diagnoza - całkowite wypalenie wnętrznościbrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment