A nas dubeltowo dopadło przeziębienie. Ale do soboty powinno być ok.
13-18.02.2007 - Ahumba w Sopocie
Collapse
X
-
Wtorkowe przed Walentynkowe spotkanie odbyło się w sile ok 7 osób . Zaczeliśmy w Plaży Piratów która w tym dniu dysponowała tylko Koźlaczkiem, następnie zaliczyliśmy externistyczne spotkanie z Simonem po czym przenieśliśmy się w "zimniejsze" klimaty lecz jak że bogatsze w "bro" jak Stańczyk (we wtorkowej ofercie Złote Lwy, Koźlaczek i Niefiltr......paluszki i zapiekanki
a`propos zapiekanek pierwszy raz spotkałem się z taką agresją co do majonezu (patrz. Abernacka) hmm dalej nie wiem co mam w tym temacie myśleć. Marcinie zaskakujesz mnie
Myślę,iż dzisiejsze spotkanie będzie tylko miłym wstępem lub przetarciem przed "sobotnimi" atrakcjami, ale niestety będzie mi to już nie dane.
Mam nadzieję.... do zobaczenia w Krakowie Wielki Ahumbo ......
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektora`propos zapiekanek pierwszy raz spotkałem się z taką agresją co do majonezu (patrz. Abernacka) hmm dalej nie wiem co mam w tym temacie myśleć. Marcinie zaskakujesz mnie
Strzeżcie się właściciele gastronomiiPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Uwaga chętni!
Plan spotkania:
~16.00 dworzec Gdynia
~16.15 spotkanie w Atucie i Rycerz
~godzina nieokreślona Kaper i Kormoran
~godzina jeszcze bardziej nieokreślona Degustatornia
Dzięki sekcji tripolisu za przybycie na oba spotkania. Pierwsze dodatkowo okraszone deszczem.
Dzięki też Ojcu Dyrektorowi, który pilnował paczki od Św. Mikołaja dla mnie i podczas zakupów w Smaku przekazał mi ją, oraz abernackiemu, który we wtorek i w środę dzielnie zastępował Żonę-Taxi dowożąc mnie a to do Stańczyka a to do Smaka, a wczoraj jak Cicerone zaprowadził też na słynne maxi zapiekankiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaMaćku a gdzie piłeś Irisha? Właśnie w KaperzeWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment