Jak w temacie - tak się składa że z przyczyn o których nie mogę pisać będę chwilkę ok. 1-2h od 13.30 w łódzkiej Bierhalle. Jeśli ktoś by był w pobliżu i miałby jakąś sprawę do mła lub ot po prostu chciałby na chwilę zajrzeć do browaru i przypadkiem nawrzucać adminowi jest ku temu okazja
2007.01.19 - Łódź - turbowizytacja Bierhalle ok. 13.30
Collapse
X
-
2007.01.19 - Łódź - turbowizytacja Bierhalle ok. 13.30
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak -
żałujta kto nie był, nie uwierzycie kogo spotkałem!
Już zapłaciłem za swoją konsumpcję i chcę wychodzić a tu Maggyk sie pojawiła! Co za niespodzianka- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Tak wchodzę do Bierhalle, a tam siedzi sobie Art, i wiecie co - przenieśliśmy się do sali dla palących i choć raz Art był szczęśliwy, że palę, bo znaleźliśmy tankiŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
... to będzie rauchbier...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
niestety zbiorniki leżakowe nie są przezroczyste, więc...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTniestety zbiorniki leżakowe nie są przezroczyste, więc...Comment
Comment