Ja pierniczę, dopiero teraz zobaczyłem, że to miejsce gdzie "diabeł mówi dobranoc", lub "ostatni przystanek przed zajezdnią, a dalej nie ma już nic" Postaram się być, ale nie wiem, czy o 18-ej.
Jak mnie korki przez Wisłę za bardzo nie wychamują, to powinienem przed końcem spotkania dobrnąć
Wyhamują i to porządnie, w piątek na Grota jest istna makabra (przejazd przez most może nawet w najgorszym momencie i godzinę Ci zabrać
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Jedź tramwajem przez most Gdański, na Żerań (FSO).
A ja nie dotrę, bo niezdrów jestem i muszę się kurować w domu, coby dzieci nie zainfekować (chociaż już chyba i tak coś podłapały...) Możecie wypić za ich zdrowie...
Wyhamują i to porządnie, w piątek na Grota jest istna makabra (przejazd przez most może nawet w najgorszym momencie i godzinę Ci zabrać
Bez przesady, przez sam most to co najwyżej 30 min . A od momentu wywalenia tirów, to przejazd jest całkiem niezły, nawet w piątek.
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Korki czy nie, parę osób dojechało gdzie trzeba, o północy przez telefon słyszałam odgłosy niezłej libacji Ciekawe, czy chłopaki wstali już z martwych, czy jeszcze zasilają mary na podłodze u Jarka lat 12
Korki czy nie, parę osób dojechało gdzie trzeba, o północy przez telefon słyszałam odgłosy niezłej libacji Ciekawe, czy chłopaki wstali już z martwych, czy jeszcze zasilają mary na podłodze u Jarka lat 12
Wstali już dawno oprócz "jednego najbardziej nagrzanego". Powiedz lepiej co zrobić ze zwłokami Twojego męża?
Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.
Wszyscy się spotykają a my nie. Tak dłużej być nie może.
Niniejszym zwołuję zebranie sekcji stołecznej w celu wspólnego opróżnienia kilku szklanek, wspólnego wygłupiania się i wszelkich innych czynności, które pozwolą nam spędzić razem miło czas.
Lokal położony w Galerii Północnej zaraz przy wejściu od strony tramwajów.
Dwa poziomy, drugie (z łazienkami) całkowicie puste - albo pora nie ta albo jak na razie zbyt mało popularne.
Oczywiście klasyki tak jak i w innych lokalach, piwo z Arkadii, fajny plus - na nalewakach...
Alk. 5,6. Rozlane 01.12, przydatność 3 dni. Pozyskane przez sklep Maxurskiej Manufaktury, przyjechało kurierem.
piwo Jurand przez lata było symbolem wakacyjnych wypraw, pite z beczki w warszawskim Hubertusie umilało spotkania sekcji warszawskiej. Tak kiedys istniała sekcja i spotkania, ciekawe...
Comment