Ja pierniczę, dopiero teraz zobaczyłem, że to miejsce gdzie "diabeł mówi dobranoc", lub "ostatni przystanek przed zajezdnią, a dalej nie ma już nic" Postaram się być, ale nie wiem, czy o 18-ej.
01.03.2007 - Warszawa, spotkanie sekcji stołecznej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesJa pierniczę, dopiero teraz zobaczyłem, że to miejsce gdzie "diabeł mówi dobranoc", lub "ostatni przystanek przed zajezdnią, a dalej nie ma już nic"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironA teraz mała prywata - Slavoy - jakbyś był to zabier mojego polara, bo psia mać zima się kończy i jeszcze nie zdążę go założyćComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaSpoko - będziesz miał na następny sezon - nie przypomniałeś się i polar leży sobie grzecznie we Wrocku Sępolno na pralce
P.S. W związku z powyższym, proszę o dołączenie mojego polara do Slavoya, przy okazji jego najbliższej wyprawy w okolice Wawybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaGdyby pojawił się na spotkaniu ktoś z etykietami z "domowych" to będę czujny.Comment
-
Najprawdopodobniej będę. A o której?
Jak mnie korki przez Wisłę za bardzo nie wychamują, to powinienem przed końcem spotkania dobrnąćLast edited by Ahumba; 2007-03-01, 21:28.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJak mnie korki przez Wisłę za bardzo nie wychamują, to powinienem przed końcem spotkania dobrnąćGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNajprawdopodobniej będę. A o której?
Jak mnie korki przez Wisłę za bardzo nie wychamują, to powinienem przed końcem spotkania dobrnąćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Jedź tramwajem przez most Gdański, na Żerań (FSO).
A ja nie dotrę, bo niezdrów jestem i muszę się kurować w domu, coby dzieci nie zainfekować (chociaż już chyba i tak coś podłapały...) Możecie wypić za ich zdrowie...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikWyhamują i to porządnie, w piątek na Grota jest istna makabra (przejazd przez most może nawet w najgorszym momencie i godzinę Ci zabraćpułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"Comment
-
Korki czy nie, parę osób dojechało gdzie trzeba, o północy przez telefon słyszałam odgłosy niezłej libacji Ciekawe, czy chłopaki wstali już z martwych, czy jeszcze zasilają mary na podłodze u Jarka lat 12Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaKorki czy nie, parę osób dojechało gdzie trzeba, o północy przez telefon słyszałam odgłosy niezłej libacji Ciekawe, czy chłopaki wstali już z martwych, czy jeszcze zasilają mary na podłodze u Jarka lat 12Comment
Comment