Zostawić w spokoju i poczekać aż ożyją
01.03.2007 - Warszawa, spotkanie sekcji stołecznej
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiWstali już dawno oprócz "jednego najbardziej nagrzanego". Powiedz lepiej co zrobić ze zwłokami Twojego męża?MM961
4:-)
Comment
-
-
Kurde, chyba zadzwonię i go obudzę przed zapakowaniem do paczki.....
Comment
-
-
Dkrasnodebski ma duży dar przekonywania.
Na to głębokie zawiśle, coby nie napisać zadupie, dotarło na prawdę kupa luda.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
DKrasno i Iron cwaniaczą, bo poszli grzecznie spać po północy. Najwięksi twardziele walczyli dalej
A poważnie - dzięki wsiem za miłą posiadówę, Darkowi za zakwaterowanie i pani barmance za bycie miłą, acz niezwykle wytapirowaną grubą babą w formie trójkąta, co dawało tematy do męskich szowinistycznych rozważań.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Wszyscy poszliśmy spać po północy
Ja jeszcze jestem zmęczony, ale zadowolony - napilim się, najedlim, potem znowu napilim, pogadalim, posłuchalim muzyki i pospalim (krótko). A "najbardziej nagrzany" zostawił Darkowi w darowiźnie pewną książkę o wiadomej temtyce
Darek - wielkie dzięki za ten melanżLast edited by iron; 2007-03-03, 20:46.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
O dziwo, dobrze mi się spało na parkiecie Ja chyba wezmę udział w jakiejś szkole przetrwania, mam chyba predyspozycje W pubie zapomniałem przy wyjściu kupić jedną szklankę, a wcześniej się umówiłem , że jak będę wychodził, to pub mi ją sprzeda. Co ciekawe jak się zapytałem czy mogę kupić daną szklankę, to mi zdecydowanie powiedziano , że nie ma takiej możliwości, bo oni szklanek nie sprzedają. Jak powiedziałem ile daję, to po chwili namysłu powiedzieli, że jak będę wychodził, to mi sprzedadzą. A teraz chwila na część misyjną : przyłączam się do podziękowań dla organizatora i gospodarza imprezyLast edited by emes; 2007-03-03, 22:07.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonWyślij męża Marusi kurierem do Wrocka. Jak się ocknie będzie miał niespodziankę
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikWypluj te slowa. Jeszcze go potluka w drodze
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Slavoy uniknął paczkowania - wyszedł był o własnych siłach z domu imprezowego "U Krasnodęba"
Comment
-
-
A ja jestem chory i nie mogę już pić w ogóle. Serce boli i będę brał leki różne ogólnie ciśnienie, cholesterol, trójglicerydy. A żeby było śmieszniej wyszło to u wizyty u neurologa po walnięciu głową w pień drzewa na jednej z pięknych widzewskich imprez w Rawie Mazowieckiej.
Tak więc panowie niestety moje pojawianie się na imprezach będzie mocno ograniczone - chyba, że bardziej szczegółowe badania zmienią decyzje.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumA ja jestem chory i nie mogę już pić w ogóle. Serce boli i będę brał leki różne ogólnie ciśnienie, cholesterol, trójglicerydy. A żeby było śmieszniej wyszło to u wizyty u neurologa po walnięciu głową w pień drzewa na jednej z pięknych widzewskich imprez w Rawie Mazowieckiej.
Tak więc panowie niestety moje pojawianie się na imprezach będzie mocno ograniczone - chyba, że bardziej szczegółowe badania zmienią decyzje.pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
Comment