Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Adela
... kwietnia 2007 roku: Skandal w Amberze, czyli kwietnowy najazd na browar...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalJa również wykluczyłem 28 kwietnia.
Bombadil już widze że liczysz na nachlanie się na krzywy ryj ehh
Nie widze związku między byciem nietrzeźwym a jazdą autobusem, bus wynajęty też nie zawiezie Cie pod sam dom. Jak dla mnie wynajmowanie busa na taki kawałek jest bez sensu ale jak się uprzecie to można załatwić, tylko tą kasę na wynajem busa lepiej chyba wydać na przyjemniejsze rzeczy...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35jestem za 21 kwietnie-impreza piwna w amberze, 14 odpada!W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
W sobotę bezpośredni dojazd jest tylko z Pruszcza - linia 197 - przystanek przy dworcu PKP lub główny punkt przesiadkowy na skrzyżowaniu krajowej 1 (Grunwaldzka) z Chopina. To tutaj są przystanki gdańskich linii, PKSow i innych busów. Z Pruszcza autobusy odjeżdżają co godzinę: 9:35, 10:35....
Rozkład jest tu (xls):
Jak komuś nie chce się jechać do Pruszcza, to może wsiąść w Gdańsku na 3 maja koło dworca PKSu w linię 854 lub 856, dojechać do Lublewa i dalej z buta.
Rozkład jest tu (xls):
Można też z Gdańska (3 maja/dworzec PKS) pojechać linią 876 do Straszyna i tam przesiąść się w 197. Odjazdy z Gdańska z godzinę 9:15, 10:15... W Starszynie jest ok. 10 min. na przesiadkę, więc idelanie.
Rozkład 876 jest tu (xls):
Pod browarem autobusy przyjeżdzają 7 minut po pełnej godzinie, wiec 10:07, 11:07...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dojazd z Pruszcza jest tak samo po drodze jakbym jechał z Gdyni (czy jak niektórzy piszą z "gdyni")
Pojadę chyba własnym transportem, jeśli busik nie wypali.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalDzięki za wykonanie za mnie tego wklepywanie
Najlepiej i najszybciej jechać przez Pruszcz (i wstąpić na Irisha tamże )
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dooobraaaa...
Ze dwie osoby z Gdańska zabiore. Kto chce?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalZanim zaczne załatwiać busa chcę się jeszcze raz dowiedzieć czy Wam, mieszczuchy, naprawde jest on niezbędny żeby wyjechać w tak odludny teren na kraniec świata Jak już wspominałem dojazd autobusem jest z Pruszcza, powrót też.Poszukuję
Comment
-
-
Po wycieczce miało być jeszcze zwiedzanie elektrowni wodnej położonej jakieś 2-3km dalej ale nie wiedomo czy Simon będzie miał czas załatwić. Pewnie sam się niedługo wypowie. No i to na co Bombadil sie już napalił Ja tymczasem wyjeżdżam i będe dopiero we wtorek w domu więc ustalcie co z busem i co po zwiedzaniu.
Comment
-
-
No to o ktorej zaczynamy? Jakieś konkrety czas podać
Comment
-
Comment