A mnie z kolei nie będzie.
... kwietnia 2007 roku: Skandal w Amberze, czyli kwietnowy najazd na browar...
Collapse
X
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaidenowiecA mnie z kolei nie będzie.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratCzy znana jest już godzina rozpoczęcia "najazdu" na browar? Bo trzeba sobie transport odpowiednio zorganizować i nie wiem czy jechać autem czy autobusem?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaDooobraaaa...
Ze dwie osoby z Gdańska zabiore. Kto chce?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Więc zaczynamy o około godziny 10. Zbiórka przed browarem.
Autobus z Pruszcza Gd. o 9.40 z przystanku przy głownym skrzyżowaniu w Pruszczu skąd odjeżdżają wszystkie busy i autobusy w stronę Gdańska. Będe tam czekał od 9.20 na chętnych którzy będą mieli problemy z trafieniem.
Po wycieczce "na żywca" ustalimy inne atrakcje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalPo wycieczce "na żywca" ustalimy inne atrakcje.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Rozdziobią nas kruki, wrony...
Jak się odnajdziemy na tym punkcie przesiadkowym? Czy jakiś kolega bedzię stał z otwartym koźlakiem, wymachiwał otwieraczem na smyczy, czy cuś
Acha - ktoś wie czy w Pruszczu na tę linię do Bielkówka obowiązuja bilety kupione w kiosku, czy też moze tylko u kierowcy? Numer niby gdański, bo 197, ale to jednak chyba Gminna Komunikacja z Kolbud organizuje. I ile przygotować drobniaków?Last edited by Pendragon; 2007-04-13, 17:20.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ups, pomyliły się mi wątki, a edycja zniknęła... Trudno się mówi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PendragonUps, pomyliły się mi wątki, a edycja zniknęła... Trudno się mówi.
Ps.: Czekam na PWŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
No i się doczekałam, więc posty przeniosłamŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Z przyczyn zbyt krótkiej doby nie mogę sie pojawić jednak na tym przystanku w Pruszczu chyba że się do jutra sklonuje
Miałem mieć charakterystyczną koszulkę
Bilety kupuje sie u kierowcy, kosztuje zdaje się 4,2zł.
Myśle że sobie poradzisz/poradzicie bez mojego przewodnictwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalBilety kupuje sie u kierowcy, kosztuje zdaje się 4,2zł.Last edited by Pendragon; 2007-04-13, 20:14.
Comment
-
-
Dziękuję organiatorowi za umożliwienie mi obejrzenia mojego ulubionego browaru (lizus) a dyrektorowi za transport (i nie tylko). No i oczywiście dziękuję wszystkim pozostałym za mile spędzone przedpołudnie i do zobaczenia mam nadzieję wkrótce przy kilku kuflach
Gdyby komuś było mało, to poniżej jest małe "resume" - artykuł sprzed połtorej roku i być może większośc z Was go już czytała... a może nie? Napatoczył mi się przed oczy jakieś 2 tygodnie temu dopiero....
Last edited by Pendragon; 2007-04-14, 15:23.
Comment
-
Comment