W tych dniach bede w trojmiescie i z mila checia spotkalbym sie z kims z sekcji Trojmiejskiej. Niestety najblizszy wekend odpada (czyli 28-30) ze wzgledu na wesele na ktore jade do Polchowa, ale caly kolejny tydzien mnie pasuje jaknajbardziej. Czy jest ktos chetny?
Makaron w Trojmiescie 27.04-07.05
Collapse
X
-
-
Ciekawe czy bedzie Kaper otwarty. Moze jakas wycieczka po dobrych piwach po Gdyni? No i oczywiscie po drodze jakies zapiekanki? Dawno mnie w Polsce nie bylo.Last edited by Makaron; 2007-04-26, 18:56."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Kaper zapewne będzie otwarty tylko czego my tam się napijemy ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziKaper zapewne będzie otwarty tylko czego my tam się napijemy ?"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Może spotkamy się 5.V. (sobota). W tym czasie kilka osób powróci z długiego łikendu. Proponuje "Stańczyka". Jest i Amber i (mam nadzieję) Gościszewo a i ceny przyzwoite. Co wy na to?
Makaron ciebie i Agnieszke (plus ew. jeszcze jedną osobę) możemy zabrać z Gdyni autem do Stańczyka.
Comment
-
-
Możliwe ,ze właśnie bedziemy jechać z jedna osobą wiecej. Ale Marcin dopiero przyleci do Trojmiasta w piątek wiec jeszcze nie jestem pewny, czy sie zabierze z nami. Ale jesli chodzi o sobote to mi pasuje jaknajbardziej."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Comment
-
-
Zmiana planów. Spotykamy się z Makaronem w Gdyni w "Namiocie Ambera"(http://www.browar.biz/forum/showthre...ghlight=namiot ). Godzina spotkania pozostaje bez zmian.
Comment
-
Comment