Ponownie jestem w trojmiescie, jesli komus by sie chcialo wyrwac na szybkie piwko w najblizszym czasie to serdecznie zapraszam.
Makaron w Trojmiescie 08.06-20.06
Collapse
X
-
Myślę, że mógłbym się jutro (sobota 16 czerwca) spotkać na jakimś piwku.
Pozostaje miejsce do dogadania. Może "U Stańczyka"? -
Jednak nie było już dawno spotkania na miejscu. Więc mimo tego może się spotkamy na piwku?Comment
Related Topics
Collapse
-
Za jakis czas zawitam w trojmiescie. Moze jakies spotkanko? Dobrze byloby posluchac newsow z okolic Gdyni.
-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
W tych dniach bede w trojmiescie i z mila checia spotkalbym sie z kims z sekcji Trojmiejskiej. Niestety najblizszy wekend odpada (czyli 28-30) ze wzgledu na wesele na ktore jade do Polchowa, ale caly kolejny tydzien mnie pasuje jaknajbardziej. Czy jest ktos chetny?
-
-
-
Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.
-
-
-
Witam.
Mam zamiar odwiedzic rodzinne strony w podanym terminie. Sa szanse na jakies spotkanie?-
-
-
Znowu odwiedze stare smiecie, moze jeszcze raz wyskoczymy do browaru w Gdansku? Moze jakas rozgrzewka po drodze...tylko, ze gdzie?
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment