Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi
Wyświetlenie odpowiedzi
Wujcio Shaggy zaprasza, czyli spotkanie sekcji warszawskiej - 25.06.2007
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Będzie sieTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Jak człowiek osobiście nie dopilnuje wszystkiego, to potem takie kwiatki wychodzą...
No więc: nie "zapraszam", tylko "rzucam hasło, cobyśmy się spotkali". A ten termin pasuje mi wybitnie, bo chwilowo jestem "słomianym ojcem" i nie muszę wracać do domu na kąpiel
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaSKNERA!!!
No, to do zobaczenia jutro!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedzi(...)stawiam trzy małe (acz dobre) piwa, przywiezione znad morza(...)Last edited by Małażonka; 2007-06-24, 22:14.
Comment
-
-
Ja też pozostaję przy swoim - nie będzie mnie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziOsobiście wolę dobre piwa, a nie znady... Zatem pozostaję przy swoim zdaniu: SKNERA!!!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa też pozostaję przy swoim - nie będzie mnieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziKobiety to jednak są uparte...
Ale do rzeczy - z tym spotkaniem.
Ok. 17:30 umówiłem się z Panią Teściową - to jest szczera prawda!
Pani Żona będzie ok. 19:00 i jak bym się z nią jeszcze bardziej pożarł (co chyba niemożliwe) to może ok. 20:00 zaszczyciłbym Wasze nieźle już sponiewierane Zwłoki moją jakże skromną osobą.
Przyjazd z Panią Żoną (a tym bardziej z Panią Teściową) nie wchodzi w grę - BO:
1. NIE LUBIĄ WAS
2. MNIE TEŻ NIE LUBIĄ
3. NIE LUBIĄ NAWET PIWA
4. Problem z dziećmi, które jeszcze nie piją więc też nie przyjadą. Po takiej imprezie z Wami to jeszcze dochodziłaby resocjalizacja.
Spróbuję się zerwać ale nie obiecuję."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziZ Tą akurat to jeszcze dałoby się wytrzymać
Ale do rzeczy - z tym spotkaniem.
Ok. 17:30 umówiłem się z Panią Teściową - to jest szczera prawda!
Pani Żona będzie ok. 19:00 i jak bym się z nią jeszcze bardziej pożarł (co chyba niemożliwe) to może ok. 20:00 zaszczyciłbym Wasze nieźle już sponiewierane Zwłoki moją jakże skromną osobą.
Przyjazd z Panią Żoną (a tym bardziej z Panią Teściową) nie wchodzi w grę - BO:
1. NIE LUBIĄ WAS
2. MNIE TEŻ NIE LUBIĄ
3. NIE LUBIĄ NAWET PIWA
4. Problem z dziećmi, które jeszcze nie piją więc też nie przyjadą. Po takiej imprezie z Wami to jeszcze dochodziłaby resocjalizacja.
Spróbuję się zerwać ale nie obiecuję.
P.S. NAS nie lubią, no nie......
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi(...)P.S. NAS nie lubią, no nie......
Zatem prawda jest inna, Infam nie zamierza swoich Kobiet przyprowadzić do NAS, bo boi się, że zaniedbają One swoje obowiązki, chcąc wciąż i wciąż przebywać w naszym towarzystwie
Comment
-
-
... zwłaszcza w towarzystwie tych, którzy nie byli na spotkaniu...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Trzeba było przyjść i demonstracyjnie mnie ignorowaćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment