Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Pomorskie Koło Sensoryczne - spotkanie III, Gdańsk
Collapse
X
-
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia Wyświetlenie odpowiedziKusicie tym spotkaniem....W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziosobiście to jeszcze dokładnie sprawdzam terminy przydatności, bo u Dyrektora towar musi być "Prima sort"Poszukuję
Comment
-
-
Zwłaszcza gdy minął termin spożycia tych piw - wtedy ma ucztę No bo coś z tym towarem zrobić trzeba, a przecież nie sprzedaOstatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2007-07-01, 11:32.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedzi... no więc jak będzie?
Comment
-
-
Jak ja kocham rekrutację......
w sobotę mam siedzieć w papierach do 13:00........ a później to też pewnie mnie przytrzymają ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia Wyświetlenie odpowiedziJak ja kocham rekrutację......
w sobotę mam siedzieć w papierach do 13:00........ a później to też pewnie mnie przytrzymają ...W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziWszystkich odrzucić... niech martwią się Ci, co będą rozpatrywać odwołania
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziCzy możemy już wstępnie ustalać godzinę?
Ja proponuję 18:00 (sobota)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13 Wyświetlenie odpowiedziMoże troszkę szybciej 17:30, 17:00?
Będzie jak będzie.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Jeżeli o mnie chodzi, to też preferuje 17.00-17.30. Nie chciałbym wpaść na godzinkę i pędzić na ostatni autobus do domu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment