Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Wyświetlenie odpowiedzi
Może by tu tak coś na Górnym Śląsku zmajstrować? (13.07.2007 lub 14.07.2007)
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Spotkanie bardzo przyjemne, piwo lekko zwietrzałe, ale przeczyściliśmy (tzn. Adam16) instalacje - i potem było już tylko lepiej Frekwencja też duża, pogaliśmy i popili zdrowo obgadaliśmy nieobecnych i resztę forum
Kiszot - bagażnik obrabowały Adamy - następnym razem dostaniesz piwa tylko TY
Dziękujemy wszystkim przybyłym za przemiłe towarzystwo, do następnego...NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziŻałujta kto nie dotarł!
Ja waliłem " bile " i specjalne na Ukrainie a Wy?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2 Wyświetlenie odpowiedziale czego mam żałować skoro nie wiem jakie piwo było pite ?
Ja waliłem " bile " i specjalne na Ukrainie a Wy?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Adamy macie przechlapane.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziAdamy macie przechlapane.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziZiomku - skoro w Enterze byliśmy, to pić mogliśmy chyba tylko Śląskie z Zabrza.
a ja myślałem, że tam coś większego wnieśli - faktycznie mała szkoda !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2 Wyświetlenie odpowiedzia ja myślałem, że tam coś większego wnieśli - faktycznie mała szkoda !Last edited by adam16; 2007-07-18, 20:50.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2 Wyświetlenie odpowiedzia ja myślałem, że tam coś większego wnieśli - faktycznie mała szkoda !Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziNie,będziemy żałowali Tyskiego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziDla mnie bardziej się liczy nie co piję, tylko z kim. Co więcej - mogę w ogóle nie pić, albo pić herbatę.
Comment
-
Comment