Wiem, że ryzykuję tym postem, bo pewnie większość z Was zdążyła już zapomnieć mą irytującą personę, ale gdyby jednak ktoś potrzebował pretekstu na wypad na piwo, to Cyborg planuje wizytację pod koniec lipca 2007.
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Ja też mam zdjęcie w profilu i jak "brat bliźniak" wybywam w to samo miejsce (no prawie to samo). Tyle, że tydzień wcześniej (no, nieco ponad tydzień wcześniej). Ale Twoje Zdrowie wypiję nad Jeleniem (jezioro takie). A póki co Brackim
Kurka, no - czy Wy nie macie kiedy na wakacje wyjeżdżać?
Niestety - ja terminu nie wybierałam, zarówno weekend, jak i byznesy, zostały mi narzucone odgórnie. Ale staram się "poszerzyć ofertę" i spędzić nie 2-3 dni, ale może około tygodnia w mieście Warsa i Sawy, coby społecznie się zdążyć poudzielać.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mistrzu
Termin jest ok. Będzie okazja do przekazana płytki
A wiesz, że o tym samym pomyślałam?
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
O, Słoniątko! Parę dni temu przeglądałam zdjęcia z pożegnania Cyborga, na których było Was jeszcze tylko dwoje.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatko
a konkretniej?
Konkretniej w ostatniej dekadzie lipca.
A tak na poważnie: muszę być 27-28 i prawdopodobnie 30 lipca w Warszawie, ale kombinuję tak na mniej więcej tydzień przyjechać. Trochę też zależy od osób, które będą chciały się ze mną spotkać.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
O, Słoniątko! Parę dni temu przeglądałam zdjęcia z pożegnania Cyborga, na których było Was jeszcze tylko dwoje.
Teraz jest już nas troje a nawet czworo, bo od soboty mamy kolejnego malucha ... kotka
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Konkretniej w ostatniej dekadzie lipca.
A tak na poważnie: muszę być 27-28 i prawdopodobnie 30 lipca w Warszawie, ale kombinuję tak na mniej więcej tydzień przyjechać. Trochę też zależy od osób, które będą chciały się ze mną spotkać.
30 lipca ruszamy na urlop, 29 ścigam się w Nidzicy ale z wcześniej z chęcią byśmy Cię zobaczyli.
Ostatnia zmiana dokonana przez sloniatko; 2007-07-09, 21:51.
(...) Teraz jest już nas troje a nawet czworo, bo od soboty mamy kolejnego malucha ... kotka (...)
No, i super! Każdy kolejny sierściuch w domu jest powodem do dumy i zadowolenia. I za to z Wami wypiję!!!
A wracając do tematu - dla nas za wcześnie, by wiążąco się wypowiadać. Wstępnie, pewnikiem tak, ale to zależy: a) od dnia spotkania; b) od godziny spotkania; c ) od miejsca spotkania (bo tak dla przykładu do tzw. "Melynyi", czyli byłego Baraka zachodzić nie zamierzamy); d) od zasobności portfela; e) od nieprzewidzianych, aczkolwiek przy czterech sierściuchach realnych wydarzeniach, które mogłyby wpłynąć na owo spotkanie. Będziemy regularnie śledzić ten wątek, by w odpowiednim czasie (tzn. po potwierdzeniu przez Ciebie w ostatnich godzinach przyjazdu) powiedzieć stanowcze: TAK!
Ostatnia zmiana dokonana przez Małażonka; 2007-07-10, 18:47.
Teraz jest już nas troje a nawet czworo, bo od soboty mamy kolejnego malucha ... kotka
No to gratulacje!
30 lipca ruszamy na urlop, 29 ścigam się w Nidzicy ale z wcześniej z chęcią byśmy Cię zobaczyli.
To co? Np. 26 lipca? W czwartek?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Ja się donikąd nie wybieram, więc roboczo się zgłaszam.
To ja się roboczo cieszę.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Czy jeśli ja się zgłoszę, to pobędziesz dłużej, czy krócej? Nigdzie nie wyjeżdżam, więc chyba mogę się pojawić.
No, oczywiście, że dłużej! Was ostatni raz też w dwójkę widziałam.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
No, i super! Każdy kolejny sierściuch w domu jest powodem do dumy i zadowolenia. I za to z Wami wypiję!!!
No, to mamy kolejny powód do oblewania.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
to zależy: a) od dnia spotkania; b) od godziny spotkania; c ) od miejsca spotkania (bo tak dla przykładu do tzw. "Melynyi", czyli byłego Baraka zachodzić nie zamierzamy); d) od zasobności portfela; e) od nieprzewidzianych, aczkolwiek przy czterech sierściuchach realnych wydarzeniach, które mogłyby wpłynąć na owo spotkanie.
a) To wstępnie czwartek, 26 lipca, np?; b) dowolna - obyście z pracy zdążyli wrócić/dojść; c) też kontestuję Barak ; d) krezusem jeszcze nie jestem, więc Sheraton odpada; e) no na to to już nic nie poradzę! - najwyżej urządzę Wam nalot osobisty (w końcu adres znam).
Ja pewnie prosto z dworca będę szła, to może np. na Centralnym albo na Łomży byśmy się spotkali? Co potencjalni obecni na to?
Zeszły rok wypadł nam bezurlopowo dzięki różnym niefartownym wydarzeniom.
Tym razem nie odpuścimy sobie odpoczynku by zebrać siły na nowe wyzwania oraz podstawowe codzienne czynności w prowadzeniu Centrum Piwowarstwa / browar.bizu.
Przerwa urlopowa wypada nam między 14 a...
W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza"....
Piwo warzone w Cieszynie, zniknęło z rynku warszawskiego ale nie to skłania mnie do, dla mnie, ponurej refleksji - nadchodzi koniec Brackiego z Cieszyna.
Byłem na feriach w Ustroniu, odwiedziłem też Cieszyn i Wisłę.
Zmiany, które zaobserwowałem to dodawanie w lokalach do nalewaka...
Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...
Comment