Ja tam bym się pojawił, ale na Tarchominie - to Żywe trochę drogie, a jak jest z Melyną to wiadomo...
Warszawa, koniec lipca, nalot Cyborga
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Ten piątek i kampus SGGW na Ursynowie to jako obecny student tejże szacownej uczelni nie mogę przepuścić. Szczególnie, że potem mogę na czworaka do domu wrócićSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Mam robotę i rano skończę zapewne tuż przed pociągiem, więc nie dam rady jeszcze chodzić po forach. Jeśli coś ustalicie, to byłabym wdzięczna, gdyby ktoś wysłał mi smsa (z netu darmowego np.), co i jak ze spotkaniem.
Pozdrawiam.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Ja jednak z racji cen byłbym za Łomżą na Tarchominie.
No chyba, że Słoniątko będzie sponsorował Żywe w Centrumbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Nie chcę siać fermentu ale zapewne tym postem właśnie to robię.
Zróbmy tak żeby wilk był syty i owca cała.
Jako, że większość wiary - w tym także kilka osób, które w temacie nie pisały - wyraziła chęć udania się na Tarchomin, proponuję spotkać się właśnie tam około godziny 17 - 17.30
Będziemy tam sobie siedzieć i biesiadować a Marcelina może w tym czasie spotkać się ze Słoniątkiem i później do nas dołączyć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifat Wyświetlenie odpowiedziAle kiedy, dziś czy jutro?
----
bo dziś tak ładnie, słonecznie i w ogóle
Comment
-
-
Czyli co - Tarchomin?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziCzyli co - Tarchomin?
Comment
-
Comment