Kto będzie w Człuchowie już jutro? Czy tam jest jakaś knajpa? W Piwo- gdzie nic nie znalazłam Czy ktoś zostaje do niedzieli? Itp. itd.
Człuchów - jutro, pojutrze, popojutrze...;-)
Collapse
X
-
Człuchów - jutro, pojutrze, popojutrze...;-)
Tagi: brak
-
-
O cholera! Ale zbieg okoliczności! Ja tam jutro będę!
Na zamku będziemy w sobotę na giełdzie, a jako-taki (nie piszą jakie są piwa) spis knajp znalazłem tutaj:
Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Nie gadaj - będziesz? To fajnie, pomożesz mi namiot rozbić
A resztę się obada
Comment
-
-
Z pierwszego czytania w oko wpadły mi lokale takie:
Pokusa
Kotłownia
Bar u Zbycha
Brzmi nieźle
Comment
-
-
Comment
-
-
Ano nie czytałam. Zamiast "Człuchowie" w przeglądarce wpisałam "Człuchów"
Comment
-
-
Polecam Wam stację benzynową na wylocie na Koszalin - jakieś 300 metrów na północ od świateł przy bursie i zespole szkół. Człuchów wielki nie jest - to jest jakieś 10-15 minut od zamku. Przesympatyczny, fajnie urządzony ogródek (dosłownie ogródek - zieleń, staw, a nawet wodospadzik). Poza tym cudowne domowe pierożki ruskie i z mięsem w niskiej cenie. Wybór piwa jest, ale nie powiem teraz, czy coś spoza koncerniaków. No i przede wszystkim - bar jest "all day open".
A jakby ktoś lubił poturlac sobie kulami z trzema dziurkami, to w Człuchowie jest chyba najtańsza kręgielnia w kraju - 28 PLN za godzinę (w dni powszednie 16-18 nawet 18 PLN!), obojętnie czy gra 1 osoba, czy 8. Z daleka widac żółty balon w kształcie kręgla - idąc przez bazę PKS jakieś 7 minut od zamku też w stronę północną. W srodku niestety panowanie GŻ. Do tego dwa bilardy i cymbergaj. Obok, w barze stacji benzynowej (sic!) takze pyszne pierożki.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
Comment