Zresztą, po co taki drastik - po prostu nadwyżki przychodzą na własną odpowiedzialność, w końcu miejsca stojące jeszcze są, po za tym pewnie będzie jak zwykle - jedni przyjdą, drudzy wyjdą
2007.07.20 - Wrocław - Academus
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziNo to zamykamy listę. Rezerwacja jest na 30 osób, a Simon jeszcze musi swoich znajomych w liczbie ok. 10 też gdzieś posadzić
(to oczywiście pisałam ja, Marusia)
no coz. bede pierwszy z tych na wlasna odpowiedzialnosc!brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Było (jest) miło, aczkolwiek niektórym skorym do tańczenia Kobietom na J i na K (w porywach na C) brak było muzyki do tańczenia.
Simon, dzięki za okazję do miłego wieczoru (A swoją drogą fajnie być takim marketingowcem, co go wszystkie dziewczyny całują i to nie raz! )
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel Wyświetlenie odpowiedziByło (jest) miło, aczkolwiek niektórym skorym do tańczenia Kobietom na J i na K (w porywach na C) brak było muzyki do tańczenia.
Simon, dzięki za okazję do miłego wieczoru (A swoją drogą fajnie być takim marketingowcem, co go wszystkie dziewczyny całują i to nie raz! )
cudo balanga, ledwo wlasciwe klawisz wciskam. po prostu miodnie....
buziaki
papierbrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Koźlak potrafi sponiewierać
jak zwykle impreza doskonała, słód palony, sekciarskie książki, bakszysz 101-piwny, fajna skrzynka od Kudłatego no i wiele innych atrakcji
Dzięki wszystkim, z Simonem na czele!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziKoźlak potrafi sponiewieraćbrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziA Żywe wysysa życie z człowieka.
jak do domu dotarlem - srednio wiem. ale byl to ostatni dzwonek na wyjscie, bo inaczej bym zalegl na stale wsrod piwek, szklanek, butelek, podstawek, ulotek, toreb z kozlakowym logo, otoczony Wesola i Przemila Kompania.
bylo miodnie
dzieki!brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziA Żywe wysysa życie z człowieka.
Comment
-
Comment