A moze by w takim razie udalo Ci sie rozpoczac weekend juz 15 sierpnia?
Poznań, 4 sierpnia, nalot Cyborga
Collapse
X
-
25-26 jest stosunkowo złym pomysłem ale jakoś można nagiąć czasoprzestrzeń i wyciągnąć z tego terminu wszystko co najlepsze. Jednak byłoby optymalne gdyby... hihi wiążąca... decyzja zapadła w miarę szybko... noclegownia puszczykowska ma pewne plany weekendowe i musi je ogarnąć."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Przypominam, że mój tryb pracy różni się zdecydowanie od t.zw. standardowych, a więc 15 sierpnia na bank pracuję.
Dobra, nic na siłę. Jeśli sekcja P jak Puszczykowo fetuje w ww. łykend, to pomyślimy... Najwyżej pojadę z inspekcją w inne miejsce.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
tzn. ogólnie 25 - 26 jest dopuszczalny z tym, że gdybyś przyjechała już 24 to trzeba by pomyśleć o logistyce Twojego przemieszczania bo to jest dzień pokerowy (tak tak niestety tym razem poker wygrywa z piwem bo to cykliczne co miesięczne spotkanie) i ja do domu zasadniczo mogę wracać nawet kole 2 - 3 w nocy. Nic nie stoi na przeszkodzie by dajmy na to w piątek odbyło się jakieś spotkanie z sekcją poznańską w Poznaniu (sorry beze mnie) a po tymże przejmę Cię... chyłkiem wprowadzę na pokera gdzie poczekasz aż padnę w grze lub wygram... a potem pojedziemy do Puszczy... I obmyślimy plan co robić w pozostałe dwa dni.
No chyba, że w grę wchodzi jednak 17-19 to wtedy sprawy mają się zupełnie inaczej."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
-
-
tymbardziej że: http://www.browar.biz/forum/showthre...t=pozna%F1Last edited by biermann; 2007-08-09, 09:37."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment