Poznań, czas pożegnan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dkrasnodebski
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.05
    • 2316

Proszę już zamknąć ten temat i otworzyć nowy dotyczący pięknego miasta stołecznego i czasu powitań w tymże grodzie.
    Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• arcy
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2002.07
      • 7538

Jeszcze nie Jeszcze będzie parę okazji żeby się pożegnać.

W Warszawie jak na razie byłem tylko przelotem, zdążyłem spędzić tylko jedną noc w wynajętym mieszkaniu - to jeszcze za mało na nowy temat.

Comment

• dkrasnodebski
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.05
        • 2316

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
        Jeszcze nie Jeszcze będzie parę okazji żeby się pożegnać.

W Warszawie jak na razie byłem tylko przelotem, zdążyłem spędzić tylko jedną noc w wynajętym mieszkaniu - to jeszcze za mało na nowy temat.

Ktoś na tym forum też się parę tygodni żegnał.
        Mnie to nie przeszkadza. Będziesz się długo żegnał to i powitań trza będzie więcej zorganizować.
        Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• MateuszTyczka
          Pokoje Koszęcin
          MateuszTyczka
          Witam proszę rezerwować pokoje

Płatne u krecika
          90 zlotych za dzien

1.apartament (małżeńskie łóżko i kanapa rozkładana, można ewentualnie dać jedną dostawkę) więc zmieści 4-5 osób
          Z balkonem i aneksem kuchennym i grillem gazowym na balkonie...
          2024-07-23, 11:27
        • pebejot
          Portugalia, Sintra, Calçada Rio do Porto 2710-616, Villa Craft Beer & Bread
          pebejot
          Malutki browar rzemieślniczy z własnym wyszynkiem, zlokalizowany w historycznym centrum uroczego miasta Sintra, zaledwie kilka kilometrów od linii brzegowej Oceanu Atlantyckiego.
          Minibrowar został założony w 2016 roku, znajduje się tuż obok słynnego Pałacu Narodowego, pół kilometra...
          2023-09-17, 14:43
        • dadek
          Neißstraße 8, Bierblume Hausbrauerei
          dadek
          Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
          2023-04-27, 02:48
        • pebejot
          Chiny, Pekin, Huguo Xintiandi, 85 Huguosi Dajie, Nbeer Pub
          pebejot
          Otwarty w 2013 roku minibrowar Nbeer Pub znajduje się w zagłębiu ekskluzywnych butików, drogich restauracji i modnych knajp dla białasów i lokalnej bananowej młodzieży.
          Nie zauważalny z zewnątrz Nbeer Pub jest wciśnięty w zakamarki małej galerii między fontanną a Starbucksem....
          2019-08-14, 12:48
        • pebejot
          Francja, Paryż, 13 Rue Jacques Louvel-Tessier, Le Triangle
          pebejot
          Browar restauracyjny, lub raczej mikrobrowar Le Triangle znajduje się na jednej z bocznych uliczek Paryża, niedaleko stacji metra Goncourt linii 11.
          Otwiera się codziennie dopiero o 18:00 i czynny jest zaledwie 4 i pół godziny.
          Jednoprzestrzenny niewielki lokal oferuje 9 stolików...
          2019-04-21, 18:45
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...